Κορονοϊός: «Πονοκέφαλος» με 19 κρούσματα στη Μπόκα, «ύποπτος» και ο Σολδάνο

Ο Φράνκο Σολδάνο και άλλα 18 άτομα της Μπόκα Τζούνιορς φέρονται να έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, σύμφωνα με το «tycsports».

Κορονοϊός: «Πονοκέφαλος» με 19 κρούσματα στη Μπόκα, «ύποπτος» και ο Σολδάνο

Δυσάρεστα είναι τα νεότερα που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα από την Αργεντινή και το «στρατόπεδο» της Μπόκα Τζούνιορς.

Όπως μετέδωσε το «tycsports», τα αποτελέσματα των εξετάσεων στον κορονοϊό που υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του συλλόγου έδειξαν πως 19 άτομα βρέθηκαν θετικά στην πανδημία.

Η Μπόκα επιβεβαίωσε το σχετικό θέμα και ανέφερε πως πρόκειται για πέντε μέλη του προπονητικού τιμ και 14 ποδοσφαιριστές, ωστόσο δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Αντίθετα, το «tycsports» ανέφερε πως ο Φράνκο Σολδάνο, που αγωνίζεται στον σύλλογο με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, όπως επίσης και οι Εστέμπαν Ανδράδα, Χαβιέρ Γκαρσία, Κάρλος Ιθκιερδόθ και Λεονάρντο Χάρα είχαν συμπτώματα από το πρωί και γι’ αυτόν τον λόγο όλη η ομάδα υποβλήθηκε τελικά σε τεστ.

Βέβαια, όπως ανέφερε αργότερα το «tycsports», άπαντες στην ομάδα αναμένεται να υποβληθούν εκ νέου σε εξετάσεις στον κορονοϊό, ώστε να επιβεβαιωθούν τα αρχικά αποτελέσματα, προτού ο σύλλογος αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις του.