Μαγκουάιρ: Πρωταθλητής στο Ζίου Ζίτσου ο αστυνομικός που τον συνέλαβε!

Ο αστυνομικός που κατάφερε να πιάσει τον Χάρι Μαγκουάιρ μετά τη συμπλοκή στη Μύκονο είναι δάσκαλος στις πολεμικές τέχνες.

Μαγκουάιρ: Πρωταθλητής στο Ζίου Ζίτσου ο αστυνομικός που τον συνέλαβε!

Μια από τις λεπτομέρειες, η οποία μάλιστα έγινε και viral ερώτηση στα social media, την ημέρα της σύλληψης του Χάρι Μαγκουάιρ μετά τη συμπλοκή στη Μύκονο, ήταν πώς κατάφεραν οι αστυνομικοί να τρέξουν γρήγορα και να πιάσουν τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν προσπαθούσε να διαφύγει.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής στάθηκε μάλλον πολύ άτυχος, καθώς ο αστυνομικός που κατάφερε να τον συλλάβει είναι μάστερ στις πολεμικές τέχνες! Μάλιστα είναι πρωταθλητής στο βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου.

Με μία λαβή Ζίου Ζίτσου λοιπόν, ο Βρετανός αμυντικός ακινητοποιήθηκε στα Ματογιάννια της Μυκόνου, μετά τον βίαιο καυγά στον οποίο πρωταγωνίστησαν ο ίδιος και η παρέα του.

Στο αυτόφωρο ο Μαγκουάιρ: Αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι προσπάθησε να τους χρηματίσει!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews, ο αστυνομικός έχει καταγωγή από το Αγρίνιο και είναι αποσπασμένος στη Μύκονο.

Εκτός από τη στολή του αστυνομικού, στον ελεύθερο του χρόνο φοράει και τη λευκή στολή των πολεμικών τεχνών και μάλιστα έχει συγκεντρώσει σημαντικές διακρίσεις.

Έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας, λαμβάνει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών των αστυνομικών, ενώ προπονεί και παιδιά που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του Ζίου Ζίτσου.

Video: Οι μπουνιές του Μαγκουάιρ στη Μύκονο

«Θεωρώ πως μου ταιριάζει περισσότερο. Δεν έχει χτυπήματα, περιλαμβάνει τεχνική με μάχη εδάφους, με λαβές και τεχνικές υποταγής που είναι χρήσιμες και βοηθούν στην καθημερινότητα», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Μαγκουάιρ: Ανταλλαγή κατηγοριών στη δίκη - «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ;» και «η καριέρα σου τελείωσε»...

Μια κρίσιμη λεπτομέρεια, που ασφαλώς δεν γνώριζε ο Μαγκουάιρ, ο οποίος μάλλον εκτίμησε πως με τη φυσική του κατάσταση θα μπορούσε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς.