Μπαρτσελόνα: Η στιγμή που το ποτήρι... ξεχείλισε για τον Μέσι

O Λιονέλ Μέσι ήταν απογοητευμένος με πράγματα και καταστάσεις στην Μπαρτσελόνα, αλλά μία ατάκα του Ρόναλντ Κούμαν τον έκανε να πει «τέλος».

Μπαρτσελόνα: Η στιγμή που το ποτήρι... ξεχείλισε για τον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, ήταν ενοχλημένος με πράγματα και καταστάσεις στη Μπαρτσελόνα. Για θέματα που αφορούν τόσο το αγωνιστικό όσο και το εκτός γηπέδου κομμάτι της ομάδας. Η χρονιά ήταν αποτυχημένη.

Η Μπαρτσελόνα έδωσε τα ηνία του προπονητή στον παλαίμαχο Ολλανδό ποδοσφαιριστή, Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τους Καταλανούς το 1992.

Ο Ρόναλντ Κούμαν, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ από το εξωτερικό, είχε συνάντηση με τον Λιονέλ Μέσι. Στη συζήτηση που είχαν, ο Αργεντινός σούπερ σταρ αισθάνθηκε πως δεν τον σεβάστηκε. Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός κόουτς του σχολίασε τα εξής: «Τελείωσαν τα προνόμια, πρέπει να δουλέψουμε όλοι για την ομάδα. Θα είμαι άκαμπτος, πρέπει να σκεφτώ την ομάδα».

Αυτή ήταν και η στιγμή που... ξεχείλισε το ποτήρι για τον Λιονέλ Μέσι, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ από το εξωτερικό, με τον Λατινοαμερικανό μεσοεπιθετικό να παίρνει την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα της Βαρκελώνης.

Μπαρτσελόνα: Τέλος εποχής - Ο Μέσι ενημέρωσε με φαξ πως αποχωρεί!