Σουάρες: «Αν θέλουν να φύγω να μου το πουν»

Ο Λουίς Σουάρες μίλησε για τις φήμες που κυκλοφορούν και σύμφωνα με τις οποίες ο Κούμαν δεν θα τον έχει στην ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα.

Σουάρες: «Αν θέλουν να φύγω να μου το πουν»

Νέα εποχή έχει ξεκινήσει στη Μπαρτσελόνα με τον Ρόναλντ Κούμαν στην τεχνική της ηγεσίας. Στους Καταλανούς θα γίνουν μεγάλες αλλαγές τη νέα σεζόν με στόχο την επανεκκίνηση και την επιστροφή του συλλόγου στην κορυφή και στις επιτυχίες.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Κούμαν σκοπεύει να αφήσει εκτός ενδεκάδας άλλοτε βασικά στελέχη της «Μπάρτσα» και ανάμεσα τους είναι και ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός μίλησε στην «El Pais» για τις φήμες που έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και τόνισε: «Υπάρχουν φήμες ότι οι παίκτες μίλησαν με τον πρόεδρος και για αλλαγές που θα γίνουν το καλοκαίρι, αλλά κανείς δεν μου είπε ότι θέλει να με ξεοφορτωθεί. Αν θέλει αυτό το κλαμπ να μου το πει, γιατί θέλω να μείνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σουάρες.

Συνεχίζοντας τόνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνει στο σύλλογο ακόμη και ως αναπληρωματικός. «Πάντα αποδεχόμουν να είμαι αναπληρωματικός και αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα για εμένα, γιατί ο ανταγωνισμός για μία θέση είναι υγιής. Αν ο νέος προπονητής νομίζει ότι αυτό είναι το καλύτερο, το αποδέχομαι», είπε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός επιθετικός.