Ο Ουσίγιος θέλει τον Ρομπέρτο στη Γουέστ Χαμ

Ο Αργεντινός τεχνικός διευθυντής έχει βάλει στο… μάτι τον Ισπανό τερματοφύλακα και θέλει να τον πάρει στο Λονδίνο.

Ο Ουσίγιος θέλει τον Ρομπέρτο στη Γουέστ Χαμ

Ο Μάριο Ουσίγιος ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά έμεινε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε αυτή τη θέση. Μετά τους "ερυθρόλευκους" ανέλαβε το ίδιο πόστο στη Μάλαγα, η οποία υποβιβάστηκε και ο Αργεντινός τα "έσπασε" με τη διοίκηση της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Γουέστ Χαμ έχοντας αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία ο Αργεντινός έχει βάλει στο… μάτι έναν πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Ρομπέρτο Χιμένεθ με τον οποίο συνεργάστηκε στη Μάλαγα.

Ο Ουσίγιος έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Ισπανό τερματοφύλακα και τα ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρουν πως θέλει να τον πάρει στα "σφυριά". Ο Ρομπέρτο ανήκει στην Εσπανιόλ και μετά τον υποβιβασμό της Μάλαγα επιστρέφει στην ομάδα της Βαρκελώνης. Δεν επιθυμεί, ωστόσο να συνεχίσει εκεί, αφού δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής και θέλει να παίζει.

Θυμίζουμε ότι οι Άγγλοι τόνιζαν πως τον θέλει η Νότιγχαμ Φόρεστ ενώ είχαν εμπλέξει και τον Ολυμπιακό στηριζόμενοι στο γεγονός ότι ο παίκτης έχει πολύ καλές σχέσεις με τους "ερυθρόλευκους". Αυτή τη στιγμή, πάντως, ο Ουσίγιος ανοίγει την πόρτα της Γουέστ Χαμ και της Premier League. Είναι μία πρόκληση για τον Ρομπέρτο να παίξει στο αγγλικό ποδόσφαιρο.