Premier League μεταγραφές: Ο Μαχρέζ, ο Μπέιλ, ο Ζορζίνιο και οι άλλοι

Ξεκίνησε για τα καλά ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν για τις αγγλικές ομάδες. Όλες οι πληροφορίες για μετακινήσεις και ανανεώσεις παικτών στην Premier League. 

Premier League μεταγραφές: Ο Μαχρέζ, ο Μπέιλ, ο Ζορζίνιο και οι άλλοι

Αναμένεται «καυτό» καλοκαίρι στην Premier League. Οι λίρες πρόκειται να ξοδευτούν αβέρτα και φέτος από τις ισχυρά οικονομικά ομάδες.

Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να κατέκτησε εύκολα την Premier League ωστόσο κινείται ήδη για την ενίσχυσή της. Πληροφορίες του BBC αναφέρουν πως οι «πολίτες» έχουν προσφέρει 75 εκατ. λίρες στην Λέστερ για να κάνουν δικό τους τον Αλγερινό σταρ, Ριγιάντ Μαχρέζ. Ο Γκουαρντιόλα θέλει και τον μέσο της Νάπολι, Ζορζίνιο προσφέροντας στους Ιταλούς 39 εκατ. λίρες. Οι «παρτενοπέι» απέρριψαν την πρόταση της Σίτι και δήλωσαν πως μόνο με 52 εκατ. λίρες θα τον παραχωρήσουν, βάζοντας έτσι στο κόλπο και την Τσέλσι που επίσης ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο μέσο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινείται για την απόκτηση του Ουαλού, Γκάρεθ Μπέιλ ωστόσο είναι δύσκολη η περίπτωση του καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης ζητάει 200 εκατ. λίρες. Ο Μουρίνιο, που συνεχίζει στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», θέλει τον ταλαντούχο μέσο της Άστον Βίλα, Τζακ Γκρίλις. Ο Λουκ Σο αναμένεται να μείνει στην Γιουνάιτεντ με μειωμένες απολαβές. Ο Βρσάλικο -στόχος της Γιουνάιτεντ- τόνισε πως αισθάνεται καλά στην Μαδρίτη.

Η Λίβερπουλ στηρίζει απόλυτα τον Κλοπ, δίνοντας του το ελεύθερο να αποφασίζει εκείνος για τα μεταγραφικά της ομάδας. Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τον Φαμπίνιο ενώ έχει κλείσει από τον Ιανουάριο και τον Κεϊτά από τη Λειψία. Είναι επίσης αρκετά κοντά στην απόκτηση του Φεκίρ από την Λιόν.

Η Τσέλσι θα κινηθεί για τον Ζορζίνιο της Νάπολι ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι θέλει να πάρει και τον Γκονζάλο Ιγκουαίν από τη Γιουβέντους. Η ''Γηραιά Κυρία'' είναι πρόθυμη να αφήσει τον Αργεντινό σταρ μόνο εάν μείνει ικανοποιημένη από την προσφορά που θα λάβει.

Η Γουέστ Χαμ κινείται για την απόκτηση του μέσου Μίλαν Μπάντελ. Το συμβόλαιο του Κροάτη με την Φιορεντίνα τελείωσε όμως, όπως αναφέρουν οι «βιόλα», θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Η Λέστερ άρχισε τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Τζέιμι Βάρντι. Οι «αλεπούδες» πρότειναν στον Βάρντι ένα συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές που θα «αγγίζουν» τις 120.000 λίρες.

Η Νιουκάστλ έχει προσεγγίσει τον πρώην αμυντικό της Λίβερπουλ, Μάρτιν Σκρτελ. Ο Σλοβάκος αμυντικός ανήκει στη Φενέρ η οποία αναμένεται να απαντήσει στην πρόταση της Νιουκάστλ. Η Φούλαμ θα αγωνίζεται στην Premier League από την επόμενη σεζόν. Όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στο αστέρι της, τον Ράιαν Σεσενιόν. Ο 21 ετών διεθνής με την U21 της Αγγλίας πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά και τράβηξε πάνω του τον ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων. Όμως, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Φούλαμ, ο Σεσενιόν θα βρίσκεται στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.