Νότια Αφρική: Όλα τα ματς στο Γιοχάνεσμπουργκ!

Η ποδοσφαιρική δράση στη Νότια Αφρική επαναρχίζει, με βάση για όλες τις ομάδες, την πόλη του Γιοχάνεσμπουργκ

Νότια Αφρική: Όλα τα ματς στο Γιοχάνεσμπουργκ!

Έπειτα από πέντε μήνες διακοπής εξαιτίας της Πανδημίας, επαναρχίζει -κεκλεισμένων των θυρών- η ποδοσφαιρική δράση στη Νότια Αφρική. Οι δύο ημιτελικοί του κυπέλλου που διεξάγονται σήμερα (Μαμελόντι-Μπίντβεστ Βιτς και Μπαρόκα-Μπλουμφοντέιν Σέλτικ) ανοίγουν την αυλαία, ενώ στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα, με την διεξαγωγή της 22ης από τις 30 συνολικά αγωνιστικές.

Η ιδιαιτερότητα σε αυτήν την επανεκκίνηση έχει να κάνει με το γεγονός πως τόσο τα παιχνίδια του κυπέλλου όσο και αυτά του πρωταθλήματος θα διεξάγονται αποκλειστικά στο Γιοχάνεσμπουργκ και στο σύνολο των γηπέδων της πόλης, η οποία είναι η πλέον «καθαρή» σε σχέση με την εξάπλωση του covid-19.

Σε άλλες περιοχές και κυρίως στις επαρχιακές πόλεις της Νότιας Αφρικής, επανεμφανίζονται κρούσματα, αλλά στο Γιοχάνεσμπουργκ τηρούνται αυστηρά μέτρα ασφαλείας και Υγειονομικά πρωτόκολλα. Στο πλαίσιο αυτό οι αποστολές όλων των ομάδων θα καταλύσουν εκεί για τον επόμενο 1,5 μήνα όπου και θα ολοκληρωθεί με συνεχείς αγώνες η σεζόν.