Μαλντίνι: «Θέλουμε τον Ιμπραϊμοβιτς, αλλά δεν θα είναι εύκολη η διαπραγμάτευση»

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, εκδήλωσε την πρόθεση της ομάδας να συνεχίσει με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στις τάξεις της αλλά παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο. 

Μαλντίνι: «Θέλουμε τον Ιμπραϊμοβιτς, αλλά δεν θα είναι εύκολη η διαπραγμάτευση»

Ενώ μέχρι πρότινος θεωρούνταν δεδομένο ότι το φινάλε της τρέχουσας σεζόν θα σηματοδοτούσε το τέλος και της δεύτερης θητείας του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στην Μίλαν φαίνεται πως πλέον υπάρχει αλλαγή στάσης.

Τουλάχιστον από πλευράς της ομάδας της Λομβαρδίας.

Το κατέστησε σαφές ο τεχνικός διευθυντής της (και «σημαία» της ομάδας, το πάλαι) Πάολο Μαλντίνι που, μετά το τελευταίο ματς της σεζόν ξεκαθάρισε τις προθέσεις των «ροσονέρι», για να... μονιμοποιήσουν τον 38χρονο Σκανδιναβό, στις τάξεις τους, αλλά, παράλληλα, αναγνώρισε τις δυσκολίες μιας τέτοιας διαπραγμάτευσης.

«Ο Ζλάταν είναι στα πλάνα μας για τη νέα σεζόν. Δεν θα είναι εύκολη διαπραγμάτευση αλλά θέλουμε να τον κρατήσουμε. Οι νεαροί μας παίκτες μπορούν να μεγαλώσουν ποδοσφαιρικά δίπλα στον Ιμπραΐμοβιτς. Θέλουμε διάρκεια σε αυτό που χτίζουμε και θέλουμε να κρατήσουμε τον Ζλάταν και του χρόνου», ανέφερε.

Λίγους μήνες πριν κλείσει τα 39, ο Σουηδός φορ έκανε εξαιρετικό δεύτερο μισό της σεζόν με τη Μίλαν μετρώντας 11 γκολ και 5 ασίστ σε 20 εμφανίσεις.