«Διαζύγιο» Ράνγκνικ και με τoν όμιλο Red Bull!

O Γερμανός τεχνικός, Ραλφ Ράνγκνικ, λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστό ότι δεν θα είναι στο «τιμόνι» της Μίλαν του χρόνου, όπως φημολογείτο, αποχώρησε κι από τον ομίλο Red Bull με τον οποίο συνεργαζόταν επί 8ετία!

«Διαζύγιο» Ράνγκνικ και με τoν όμιλο Red Bull!

Εβδομάδα εξελίξεων για τον Ραλφ Ράνγκνικ η τρέχουσα...

Λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστό πως - κόντρα σ' όλες τις πληροφορίες και τα προγνωστικά - η Μίλαν θα πορευθεί και του χρόνου με τον Στέφανο Πιόλι, συνεπώς δεν θα κάτσει στον πάγκο, αλλά ούτε θ' αναλάβει ως αντι-Πάολο Μαλντίνι το ρόλο του αθλητικού διευθυντή, «χώρισε» και με τον όμιλο Red Bull, όπου εργαζόταν επί 8 χρόνια

Ο 62χρονος, άλλοτε προπονητής των Σάλκε, Χόφενχαϊμ, Στουτγκάρδης, Αννοβέρου και Λειψίας (μεταξύ άλλων...) παρότι η υπόθεση της Μίλαν δεν ήταν άνεργος καθότι παρέμενε ως επικεφαλής αθλητικής και ποδοσφαιρικής ανάπτυξης της εταιρείας Red Bull, που έχει τις εξής ομάδες υπό την αιγίδα της: Λειψία (Γερμανία), Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία), Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς (Ηνωμένες Πολιτείες), Μπραγκάνσα (Βραζιλία) και Λίφερινγκ (Αυστρία).

Αλλά ύστερα από επιθυμία του, λύθηκε, πρόωρα, το συμβόλαιό του, το οποίο έληγε το επόμενο καλοκαίρι, αποχαιρετώντας την Red Bull ύστερα από το 2012.

«Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλω τέλος στην δουλειά μου στην Red Bull. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους και κυρίως τον Ντίτριχ Μάτεσιτς (σ. ιδιοκτήτης) για την στήριξη και την εμπιστοσύνη» ανέφερε ο Ράνγκνικ, υπό την καθοδήγηση του οποίου η Λειψία έγινε ομάδα επιπέδου Champions League και η Ζάλτσμπουργκ, επιτέλους, πήρε μέρος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Όσο για την «επόμενη μέρα» δύσκολα ένας από τους πιο διάσημους ποδοσφαιρανθρώπους, παγκοσμίως, να μείνει στο ...ταμείο ανεργίας για πολύ.