Μέσι: Η αγορά σπιτιού στο Μιλάνο προκαλεί νέο όργιο φημών για Ίντερ!

Η είδηση ότι ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, καταφθάνει στο Μιλάνο για να μεταφέρει τα οικονομικά του συμφέροντα εκεί αλλά και για να αγοράσει σπίτι προκαλεί όργιο φημών ότι δεν είναι άσχετη με το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα! 

Μέσι: Η αγορά σπιτιού στο Μιλάνο προκαλεί νέο όργιο φημών για Ίντερ!

«Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» ή «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά»;

Όπως και να' χει οι φίλοι της Ίντερ είναι ...ξεσηκωμένοι αφού η είδηση ότι ο πατέρας (και ατζέντης) του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, αφίκνειται, εντός των ημερών στο Μιλάνο αρκεί από μόνη της για να προκαλέσει ενδιαφέρον.

Και «σενάρια».

Από κει και πέρα διίστανται οι απόψεις για τον σκοπό του ταξιδιού.

Στην κρατική τηλεόραση RAI αναφέρουν πως προτίθεται να συζητήσει με την Ίντερ για την μεταγραφή του γιου του.

Γεγονός που προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού στα σόσιαλ μίντια κι ειδικά εκείνα που απευθύνονται στους «νερατζούρι», παρότι - ακόμη κι αν είναι έτσι - ο Αργεντινός θα πάει στην καλύτερη των περιπτώσεων του χρόνου, τέτοια εποχή (στα 34 του πια...) αφού η ημερομηνία που θα μπορούσε να λύσει το συμβόλαιο του, μονομερώς, με την Μπαρτσελόνα παρήλθε (30/06).

Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι μπορεί να υπάρχει ποσό που θα δελεάσει τους «μπλαουγκράνα» για να δώσουν τον αρχηγό και καλύτερο παίκτη της ιστορίας τους...

Έτσι κι αλλιώς, την ίδια στιγμή, στην «Gazzetta dello Sport» δίνουν μια άλλη διάσταση - πιο πεζή και λιγότερο... ξεσηκωτική για τους τιφόζι της Ίντερ - στο ταξίδι του Μέσι του πρεσβύτερου στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας.

Ότι θέλει να μεταφέρει εκεί (για φορολογικούς λόγους, όπως έχει κάνει κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο άλλωστε...) τα οικονομικά του συμφέροντα, αλλά και ν' αγοράσει σπίτι.

«Κοντός ψαλμός αλληλούια».

Δεν θ' αργήσει να μαθευτεί ο λόγος του ταξιδιού του Χόρχε Μέσι