Τσέφεριν: Χωρίς θεατές τα ματς του Champions League και του Europa League

Ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν ανακοίνωσε ότι τα παιχνίδια του Champions League και του Europa League θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους. Τι είπε για το Euro 2020.

Τσέφεριν: Χωρίς θεατές τα ματς του Champions League και του Europa League

Είναι πλέον οριστικό… Τα παιχνίδια του Champions League και του Europa League θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία κόσμου, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν…

«Έχουμε προγραμματίσει να παίξουμε όλους τους αγώνες που απομένουν χωρίς οπαδούς. Δεν θέλουμε να πάρουμε κανένα ρίσκο» ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άντρας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για να συμπληρώσει: «Η δική μου μεγάλη ελπίδα είναι οι φίλαθλοι να επιστρέψουν στα γήπεδα το συντομότερο δυνατό.

Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, όμως πρέπει και να έχουμε έτοιμο ένα σχέδιο σε περίπτωση που εμφανιστούν σπάνια πράγματα όπως αυτή η κρίση. Από την πρώτη στιγμή πιστεύαμε ότι οι διοργανώσεις της UEFA θα ολοκληρωθούν μέσα στο 2020. Εμείς, σαν κυβερνητικό όργανο, οφείλαμε να ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο, όχι μόνο με τις διοργανώσεις της UEFA αλλά και να καθοδηγήσουμε την Ευρώπη, κάτι που νομίζω ότι κάναμε με επιτυχία».

Για το Euro 2020 σχολίασε: «Θεωρώ ότι ήταν μια αποφασιστική στιγμή, γιατί πήραμε πολύ νωρίς την απόφαση. Ολοι κατάλαβαν ότι το κάναμε για να βοηθήσουμε τους πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να να τονίσω ότι για ακόμα μια φορά υπήρξε απόλυτο πνεύμα αλληλεγγύης».