«Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Γκραντέλ»

Σύμφωνα με γαλλικό ρεπορτάζ, ο Μαξ Γκραντέλ αποχωρεί από την Τουλούζ για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

«Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Γκραντέλ»

Αποκλειστικό δημοσίευμα του le10sport.com αναφέρει ότι ο Μαξ Γκραντέλ βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό: «Ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του στην Τουλούζ, ο Γκραντέλ θα φύγει από την Τουλούζ για να συνεχίσει στον Ολυμπιακό».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου ρεπορτάζ, ο 32χρονος Ιβοριανός θα υπογράψει σύντομα συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πειραιά, η οποία βρίσκεται «πολύ κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη».

«Πηγαίνει στον Ολυμπιακό ο Γκραντέλ»

Ο Γκραντέλ έχει γεννηθεί στις 30 Νοεμβρίου 1987 και αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ μπορεί σε κάποια σχήματα να αγωνιστεί και ως σέντερ φορ. Στην καριέρα του έχει περάσει από Λέστερ, Λιντς, Σεντ Ετιέν, Μπόρνμουθ και Τουλούζ. Τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 4 γκολ και 3 ασίστ. Ο 32χρονος είναι διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού (75 συμμετοχές, 12 γκολ).

Γιατί ο Γκραντέλ είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού

Ωστόσο, όπως αναφέρει και στο σημερινό ΦΩΣ (17/7) ο Αλέξης Βιρβίλης, οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιβοριανός εξτρέμ δεν είναι τόσο κοντά όσο τον παρουσιάζουν οι Γάλλοι, είναι πάντως παίκτης που βρίσκεται στη λίστα. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στην Έντυπη Έκδοση.