Γιατί ο Γκραντέλ είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού

Οι Γάλλοι μιλούν για προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με τον Μαξ Γκραντέλ, τον οποίο πράγματι οι Πειραιώτες τον έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους για συγκεκριμένους λόγους.

Γιατί ο Γκραντέλ είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού

Οι Γάλλοι έφεραν ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Μαξ Γκραντέλ και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να μιλάνε για προχωρημένες συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον ποδοσφαιριστή. Το όνομα του 32χρονου εξτρέμ έχει προκύψει έτσι κι αλλιώς από τη Γαλλία και εκείνοι το επανέφεραν.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ο ποδοσφαιριστής πράγματι ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και πράγματι είναι στη λίστα του και μάλιστα σε περίοπτη θέση. Το όνομα του έχει πέσει στο τραπέζι σε μεταγραφική σύσκεψη των Πειραιωτών με τον Φρανσουά Μοντέστο να τον ξέρει πολύ καλά.

Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή και έχει καταλήξει πως είναι μία περίπτωση που θα ταιριάξει με την ομάδα του Πειραιά. Γιατί, όμως, οι Πειραιώτες έχουν καταλήξει στον Γκραντέλ; Πρώτα απ' όλα είναι ένας έμπειρος παίκτης που έχει γεμάτες σεζόν. Ειδικά οι τρεις τελευταίες του. Τη σεζόν 2017-2018 είχε 35 συμμετοχές με έντεκα γκολ και τέσσερις ασίστ. Πέρσι είχε 39 συμμετοχές με 13 γκολ και δέκα ασίστ, ενώ φέτος έχει κάνει 22 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ μέχρι τη στιγμή που διακόπηκε το πρωτάθλημα στιγμή λόγω της πανδημίας.

Ο Μαξ Γκραντέλ έπαιζε ως αρχηγός στην Τουλούζ και είναι ένας παίκτης που εκτός από ποιότητα έχει και προσωπικότητα και εμπειρία που επίσης χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Με την Ακτή Ελεφαντοστού έχει κάνει 75 συμμετοχές με 12 γκολ και πρόκειται για ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από μεγάλα παιχνίδια. Είναι από τους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν με όλους τους τρόπους και ο Ολυμπιακός θέλει τέτοιους.

Τους "ερυθρόλευκους" φυσικά και τους ενδιαφέρει η συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, από την άλλη θα πρέπει να ξεμπλέξει από την Τουλούζ. Ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί να απαλλαγεί από τη γαλλική ομάδα και η προοπτική του Ολυμπιακού είναι κάτι που τον εξιτάρει.