«Πηγαίνει στον Ολυμπιακό ο Γκραντέλ»

Οι Γάλλοι μιλούν για προχωρημένες διαπραγματεύσεις του Μαξ Γκραντέλ με τον Ολυμπιακό και πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Γιατί ακόμη δεν έχουν δώσει τα χέρια.

«Πηγαίνει στον Ολυμπιακό ο Γκραντέλ»

Το όνομα του Μαξ Γκραντέλ έχει συζητηθεί σε μεταγραφική σύσκεψη στον Ολυμπιακό και είναι ποδοσφαιριστής που έχει ανάψει το πράσινο φως και ο Πέδρο Μαρτίνς. Οι Πειραιώτες ασχολούνται με την περίπτωσή του εδώ κι αρκετό καιρό, ενώ τον γνωρίζει πολύ καλά και το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού.

Ο Φρανσουά Μοντέστο είναι ο άνθρωπος που έχει εξαιρετική άποψη για τον Γκραντέλ και οι Πειραιώτες τον έχουν στην πρώτη θέση της λίστας με τους εξτρέμ. Στη Γαλλία εδώ και λίγη ώρα υπάρχει έντονη φημολογία πως ο ποδοσφαιριστής πλησιάζει στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως ο έμπειρος εξτρέμ της Τουλούζ δεν υπογράφει με τη Λανς, η οποία τον είχε στα υπόψη της. Επιπλέον οι Γάλλοι αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι του Μαξ Γκραντέλ τις τελευταίες ημέρες έχουν επαφές με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Φιλοξενούνται και δηλώσεις στενού φίλου του Ιβοριανού εξτρέμ, αλλά χωρίς να αναφέρεται το όνομά του. «Οι συζητήσεις προχωρούν πολύ καλά. Οι δύο πλευρές δεν βρίσκονται μακριά από μία συμφωνία. Οικονομικά θα είναι μία πολύ καλή συμφωνία για τον Μαξ», αναφέρει ο φίλος του.

Είναι σημαντικό για τον ποδοσφαιριστή ότι ο Ολυμπιακός θα του δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Champions League. Οι Γάλλοι επισημαίνουν ότι η οριστική συμφωνία καθυστερεί, διότι στο… κόλπο υπάρχει και η Αλ Χιλάλ.