Γιουβέντους: «Δένει» Ντιμπάλα με τεράστιο συμβόλαιο

Έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Γιουβέντους είναι ο Πάουλο Ντιμπάλα, που θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της γηραιάς κυρίας.

Γιουβέντους: «Δένει» Ντιμπάλα με τεράστιο συμβόλαιο

Η Γιουβέντους θέλει να «δέσει» τον Ντιμπάλα στο Τορίνο και να τον κρατήσει τουλάχιστον για μια πενταετία ακόμα, δίνοντας τους το δεύτερο μεγαλύτερο τη τάξει συμβόλαιο στην ομάδα.

Η διοίκηση της Γιουβέντους θέλει να κρατήσει για αρκετά ακόμη χρόνια τον Πάουλο Ντιμπάλα, κλείνοντας την πόρτα στις προτάσεις άλλων μεγάλων ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός ετοιμάζεται να υπογράψει μέσα στο μήνα νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024 με αποδοχές, που θα αγγίζουν τα 11 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Αυτό σημαίνει πως θα γίνει ο δεύτερος πιο καλά αμειβόμενος παίκτης της «κυρίας», μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που λαμβάνει πάνω από 15 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο Ντιμπάλα αυτή τη στιγμή εισπράττει 6.5 εκατ. ευρώ.

Ο επιθετικός της Γιουβέντους, συνοδεία του εκπροσώπου του, θα συναντηθεί με τη διοίκηση, προκειμένου να συζητήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου του 23χρονου Αργεντινού με αυξημένες αποδοχές

. Ο μάνατζερ του Ντιμπάλα, Πιερπάολο Τριούλτζι, θα ταξιδέψει σύντομα στην Ιταλία, ώστε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας