La Liga: Ο πρόεδρος της Μπαρτσελονα έχει παράπονα για το VAR

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, έβαλε κατά τoυ τρόπου χρήσης του VAR στην La Liga υποννοώντας ότι ευνοεί μόνο την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης * Τι είπε για το μέλλον των Μέσι και Σετιέν

La Liga: Ο πρόεδρος της Μπαρτσελονα έχει παράπονα για το VAR

Η Μπαρτσελόνα μετά από 3 ισοπαλίες ξέσπασε νικώντας, 4-1, την Βιγιαρέαλ, στο «Μαδριγάλ», αλλά το ίδιο έκανε κι ο πρόεδρος της, Γιοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, αναφερόμενος, μετά το τέλος της αναμέτρησης, στο πως γίνεται η χρήση του VAR στην La Liga αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι μόνο μία ομάδα ευνοείται συστηματικά.

Εννοώντας, εμμέσως πλην σαφώς, την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Άλλωστε λίγες ώρες νωρίτερα οι «μερένγκες» είχαν περάσει με «διπλό» από το Μπιλμπάο κόντρα στην Αθλέτικ.

Το 1-0 υπέρ τους διαμορφώθηκε με ένα πέναλτι που αρκετοί αμφισβήτησαν πάνω στον Μαρσέλο, ενώ δεν δόθηκε η «εσχάτη των ποινών» σε σπρώξιμο του Σέρχιο Ράμος στον Ραούλ Γκαρθία, εντός περιοχής.
Σπρώξιμο που ο αρχηγός των «μπλάνκος» παραδέχθηκε ότι έκανε, αλλά δεν συμφώνησε ότι ήταν παράβαση...

Όπως και να' χει μετά απ' όλα αυτά και με παγιωμένη τη διαφορά των 4 πόντων υπερ της ομάδας της Καστίλλης ο Μπαρτομέου πήρε το λόγο, παραπονούμενος:

«Mιλάμε για το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου αλλά το VAR δεν δίνει αυτά που θέλαμε ή προσδοκούσαμε αυτή τη σεζόν. Σε πολλά παιχνίδια μετά την επανέναρξη, δεν χρησιμοποιείται ισότιμα για όλες τις ομάδες επηρεάζοντας το αποτέλεσμα.

Ανεξάρτητα με τα δικά μας ματς που τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά, με τον τρόπο που χρησιμοποιείται δεν αποδίδεται δικαιοσύνη κι ευνοείται μόνο μία ομάδα.

Το VAR υποτίθεται πως βοηθάει τους διαιτητές αλλά έχουμε δει πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται τις τελευταίες αγωνιστικές»

«Δεν έπαιζε το κεφάλι του ο Σετιέν με Βιγιαρεάλ»

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» αναφέρθηκε και στο τι μέλλει γενέσθαι με τον Μέσι αλλά και για τον προπονητή Κίκε Σετιέν διαψεύδοντας ότι «έπαιζε το κεφάλι» του στο Κυριακάτικο ματς: «Ξέρω τις φήμες, αλλά είναι ψέμματα. Δεν τον έσωσε η χθεσινή νίκη. Κάνει σπουδαία δουλειά κι έχει την εμπιστοσύνη μας ολοκληρωτικά. Έχουμε στόχους μπροστά μας. Το πρωτάθλημα και το Champions League...»