Μπελότι: «Καλή ομάδα ο Ολυμπιακός με σπουδαίους παίκτες»

Ο Αντρέα Μπελότι μίλησε για τον τελικό του Conference League που η Φιορεντίνα θα βρει απέναντι της τον Ολυμπιακό.

Μπελότι: «Καλή ομάδα ο Ολυμπιακός με σπουδαίους παίκτες»

Ο Αντρέα Μπελότι μετακινήθηκε στη Φιορεντίνα από τη Ρόμα και έχει την ευκαιρία να παίξει σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. Ο Ιταλός διεθνής μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως δεν είναι εύκολη υπόθεση αυτή η αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέα Μπελότι:

«Το γκολ που πέτυχα στον ημιτελικό με την Μπριζ ήταν σπουδαίο, αλλά έτσι πιστεύω για όλα τα γκολ που πετυχαίνω, ακόμα και τα απλά. Το να σκοράρω σε ένα σημαντικό ματς, όπως σε έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό, είναι κάτι που με κάνει υπερήφανο.

Ένας τελικός είναι πάντα δύσκολος. Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Πέταξαν έξω μία εκπληκτική ομάδα όπως είναι η Άστον Βίλα, που είχε μία εξαιρετική σεζόν στην Premier League.

Θα είναι δύσκολα τα πράγματα επειδή είναι τελικός, ένα παιχνίδια "μία και έξω". Δεν θα πρέπει να φοβάσαι την ήττα επειδή όταν φοβάσαι, πάντα κάνεις λάθη.

Το σίγουρο είναι πως θα μιλήσω στους συμπαίκτες μου, επειδή το να έχεις παίξει σε τελικό την περασμένη χρονιά, μπορεί να σε βοηθήσει με τη διαχείριση ενός αγώνα.

Η Φλωρεντία ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Η νίκη θα κάνει μία πόλη χαρούμενη και της επιτρέψει να γιορτάσει. Δεν ήμουν πέρυσι στην ομάδα αλλά μπορώ να φανταστώ τι πέρασαν πέρυσι που έχασαν.

Χρειαζόμαστε τώρα ένα διαφορετικό αποτέλεσμα για να κάνουμε την πόλη να λάμψει και πάλι. Ο τελικός είναι επίσης σημαντικός για κάποιον που δεν είναι πια μαζί μας.

Κάποιος που έζησε την Φιορεντίνα με την καρδιά και την ψυχή του, που έκανε τα πάντα για την Φιορεντίνα και θα ζει για πάντα στις καρδιές μας. Αναφέρομαι στον Τζο Μπαρόνε».