Ο ατζέντης του Ορτέγκα για τον τελικό του Conference και το ενδιαφέρον από Ιταλία

Ο ατζέντης του Φρανσίσκο Ορτέγκα, Ιγκνάσιο Βιλαρίνο μίλησε για τον πελάτη του και για το ενδιαφέρον που υπάρχει από ιταλικές ομάδες.

Ο ατζέντης του Ορτέγκα για τον τελικό του Conference και το ενδιαφέρον από Ιταλία

Ένα από τα βασικά στελέχη της φετινής πορείας του Ολυμπιακού στην Ευρώπη είναι ο Φρανσίσκο Ορτέγκα. Ο Αργεντινός μπακ έχει δώσει πολύ σημαντικές βοήθειες στην ομάδα του Πειραιά και στον τελικό με τη Φιορεντίνα αναμένεται να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα.

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Ιγκνάσιο Βιλαρίνο μίλησε στην ιστοσελίδα Laviola.it και τόνισε αρχικά: «Μιλάμε κάθε μέρα, έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό στον αστράγαλο που υπέστη κόντρα στην Άστον Βίλα. Ελπίζω ότι θα μπορέσει να παίξει σε αυτόν τον τελικό. Ονειρεύεται να καταφέρει να κερδίσει τον πρώτο του τίτλο και είναι ξεχωριστό πως το ματς γίνεται στην Αθήνα».

Σχολιάζοντας την πρώτη σεζόν του πελάτη του στην Ελλάδα είπε: «Έρχεται από μία θετική πρώτη σεζόν στην Ευρώπη, έχει προσαρμοστεί καλά και κλήθηκε επίσης στην εθνική ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρει να ολοκληρώσει τη σεζόν με έναν ευρωπαϊκό τελικό».

Αναφερόμενος στην άφιξη του Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό είπε: «Ήταν φανταστικός για τον σύλλογο, η αλλαγή έγινε αντιληπτή αμέσως. Οι παίκτες πείστηκαν γρήγορα για τις ιδέες του. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και ορισμένα αρνητικά αποτελέσματα».

Σε ερώτηση για το αν ο Ορτέγκα έχει βρεθεί κοντά σε ιταλικό σύλλογο σχολίασε: «Ναι, ήταν πάντα υπό παρακολούθηση από ιταλικούς συλλόγους. Όταν έπαιζε στην Αργεντινή τον παρακολουθούσε η Τορίνο, αφού είχε πάει να τον δει στο Μπουένος Άιρες. Είναι στα ραντάρ διαφόρων ιταλικών συλλόγων και άλλων ευρωπαϊκών κλαμπ. Το γεγονός ότι θα παίξει σε τελικό μετά από μία φανταστική πρώτη ευρωπαϊκή σεζόν και ότι κλήθηκε στην εθνική ομάδα τον έχει κάνει ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ στη θέση του», είπε ο Ιγκνάσιο Βιλαρίνο, ενώ τόνισε πως αν έρθει πρόταση από ιταλική ομάδα θα την αξιολογήσει.