Μώραλης ενόψει τελικού Conference League: «Στόχος να βάλουμε τρεις γιγαντοοθόνες στον Πειραιά» (vid)

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης τόνισε πως στόχος του είναι να τοποθετηθούν τρεις γιγαντοοθόνες σε διάφορα σημεία της πόλης, προκειμένου οι κάτοικοι να παρακολουθήσουν τον τελικό του Conference League.

Μώραλης ενόψει τελικού Conference League: «Στόχος να βάλουμε τρεις γιγαντοοθόνες στον Πειραιά» (vid)

Σε ρυθμούς Conference League κινείται ο Πειραιάς με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα στον τελικό της Τετάρτης (29/5, 22:00).

Στην «OPAP Arena» θα βρεθούν αρκετοί φίλοι των «ερυθρόλευκων», ωστόσο κάποιοι θα παρακολουθήσουν από την τηλεόραση το μεγάλο τελικό.

Γι' αυτό και ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε πως στόχος του δήμου Πειραιά είναι να τοποθετούν τρεις γιγαντοοθόνες σε διάφορα σημεία της πόλης, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον τελικό οι κάτοικοι του μεγάλου λιμανιού.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Πειραιά δήλωσε: «Θα προτιμούσα να άνοιγε το στάδιο Καραϊσκάκη. Στο στάδιο Καραϊσκάκη όμως απ' όσο έχω ενημερωθεί γίνονται εργασίες. Αυτό που συζητά η δημοτική Αρχή είναι να βάλει 3 οθόνες μεγάλες σε τρία σημεία της πόλης: στην πλατεία Κοραή, στη Ζέα και στα Καμίνια με 2.000 καθίσματα. Έτσι όποιος κόσμος θέλει να το δει έξω να μπορεί να το κάνει. Θα το ξέρουμε μέχρι αύριο ή την Τετάρτη».

Δείτε τη σχετική δήλωση στο 39.38: