Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον Ορτέγκα

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το πρόβλημα του τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον Ορτέγκα

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Άστον Βίλα αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στην επανάληψη με τον Ομάρ Ρίτσαρντς να παίρνει τη θέση του.

Ο Αργεντινός μπακ θα βγάλει μαγνητική για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος του και αν θα τεθεί στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα.

Η πρώτη εκτίμηση που έχει γίνει για τον Ορτέγκα είναι πως πρόκειται για ένα διάστρεμμα που σε πρώτη φάση δεν φαίνεται ικανό να τον κρατήσει εκτός δράσης. Στον Ολυμπιακό, βέβαια θα είναι σίγουροι αφού πάρουν στα χέρια τους και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα ο Αργεντινός έπαιζε με πρόβλημα στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και δεν έχει καταφέρει να μαρκάρει σωστά στη φάση του πρώτου γκολ της Άστον Βίλα με αποτέλεσμα οι Άγγλοι να βρουν χώρους από την πλευρά του και να μειώσουν το σκορ.