Ολυμπιακός: Η αποστολή κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, για τον αγώνα ρεβάνς της Πέμπτης (18/4) με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία για τα προημιτελικά του Conference League.

Ολυμπιακός: Η αποστολή κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Με στόχο την είσοδο στα ημιτελικά του Conference League αγωνίζεται την Πέμπτη (18/4) ο Ολυμπιακός στον αγώνα ρεβάνς τους με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση μετά το 3-2 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πλέον θα κληθούν τουλάχιστον να το υπερασπιστούν στον επαναληπτικό για να «σφραγίσουν» την παρουσία τους στην 4άδα του ευρωπαϊκού θεσμού.

Ο προπονητής του Θρύλου, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι στην Τουρκία, από την οποία απουσιάζει ως γνωστόν ο τιμωρημένος Παναγιώτης Ρέτσος, ενώ στη λίστα συμπεριλήφθηκε και ο νεαρός Κουτσίδης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ελ Αραμπί, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος, Κουτσίδης.