Ο Στίλερ στο Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός

Ο Γερμανός διαιτητής Τομπίας Στίλερ θα διευθύνει τον αγώνα ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη για τα προημιτελικά του Conference League. Ο Ιταλός Νταβίντε Μάσα στο ΠΑΟΚΚλαμπ Μπριζ.

Ο Στίλερ στο Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η UEFA τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στις ρεβάνς των προημιτελικών του Conference League.

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του με 3-2 επί της Φενέρμπαχτσε στο πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» φιλοξενείται πλέον από την αντίπαλό του στην Τουρκία την Πέμπτη (18/4) με στόχο το θετικό αποτέλεσμα για να «σφραγίσει» την πρόκρισή του στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού θεσμού.

Διαιτητής στο ματς των «ερυθρόλευκων» θα είναι ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, ο οποίος πρόσφατα είχε διευθύνει και το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στα playoffs του πρωταθλήματος της Super League. Βοηθοί του θα είναι οι Κρίστιαν Γκίτελμαν και Μαρκ Μπορς, 4ος θα είναι ο Ντάνιελ Σλάγκερ, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Κρίστιαν Ντίνγκερτ.

Πέραν τούτου, στη ρεβάνς της Τούμπας, που ο ΠΑΟΚ θα κληθεί επίσης την Πέμπτη (18/4) κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από το πρώτο ματς στο Βέλγιο, διαιτητής θα είναι ο Ιταλός Νταβίντε Μάσα, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Φιλίπο Μέλι, Στέφανο Αλάσιο, 4ος θα είναι ο Μάρκο Ντι Μπέλλο και στο VAR θα βρίσκεται ο Αλεσάντρο Ντι Πάολο.