Ολυμπιακός: Η τριάδα που ήταν μέσα σε όλα τα διπλά

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει τους προβληματισμούς του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά μία τριάδα είναι μέσα σε όλα τα διπλά.

Ολυμπιακός: Η τριάδα που ήταν μέσα σε όλα τα διπλά

Έχει τα διλήμματα του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Ο Βάσκος στο πρώτο ματς προτίμησε να παίξει φουλ επίθεση δίνοντας έναν οργανωτικό ρόλο στον Γιόβετιτς και αφήνοντας στον πάγκο τον Όρτα που προερχόταν από τραυματισμό.

Οι συνθήκες τώρα είναι διαφορετικές και η ρεβάνς δεν θα είναι απλή υπόθεση για τον Ολυμπιακό, αφού το 3-2 του πρώτου αγώνα αφήνει αρκετές ελπίδες στη Φενέρμπαχτσε. Ο 63χρονος προπονητής θα μετρήσει τα πάντα γι' αυτό το ματς το οποίο είναι ειδικών συνθηκών και οι δυσκολίες είναι πολλές.

Πλέον όσο κι αν μην το λέει ο Μεντιλίμπαρ, η ομάδα του έχει ένα αποτέλεσμα που είναι υπέρ της. Μπορεί το 3-2 να μην κλειδώνει την πρόκριση, αλλά δίνει σοβαρό προβάδισμα.

Ο 63χρονος προπονητής σε όλα τα σημαντικά διπλά που έκανε η ομάδα του Πειραιά είχε μία συγκεκριμένη τριάδα στη μεσαία γραμμή και το πιο πιθανό είναι πως θα την δούμε και στην Κωνσταντινούπολη.

Έσε, Τσικίνιο και Όρτα έπαιξαν σε Βουδαπέστη με τον Ολυμπιακό να νικάει 1-0 τη Φερεντσβάρος, έπαιξαν στο 1-4 της Τούμπας και φυσικά στο 1-6 της Τόπολα επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σε όλες αυτές τις σημαντικές νίκες ο Μεντιλίμπαρ είχε αυτούς τους τρεις παίκτες ως βάση. Το πιθανότερο είναι πως θα τους βάλει και στην Πόλη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, αφού η αντίπαλος του διαθέτει τρομερά ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στη μεσαία γραμμή και μάλιστα αυτό φάνηκε στο Καραϊσκάκη. Εάν ο Φρεντ παίξει από την αρχή, που είναι το πιο πιθανό, τα πράγματα δεν θα είναι απλά.