Ολυμπιακός: Περνάνε από… κόσκινο τη Φενέρμπαχτσε, μεγάλος κίνδυνος ο Τάντιτς

Στον Ολυμπιακός περνάει από… κόσκινο τη Φενέρμπαχτσε. Τι είδαν από το επεισοδιακό παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ.

Ολυμπιακός: Περνάνε από… κόσκινο τη Φενέρμπαχτσε, μεγάλος κίνδυνος ο Τάντιτς

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά το τέλος του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Τραμπζονσπόρ έχουν επισκιάσει το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Conference League πέτυχε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-2 και επιβεβαίωσε γι' ακόμα μία φορά ότι είναι αρκετά δυνατή.

Στη Φενέρ μία ημέρα μετά το επεισοδιακό παιχνίδι που έχει προκαλέσει ακόμα και την παρέμβαση της FIFA ασχολούνται με το τρίτο ημίχρονο αυτής της αναμέτρησης. Είναι γεγονός πως συνέβησαν περιστατικά που δεν τα βλέπουμε και πολύ συχνά στα γήπεδα.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι στον Ολυμπιακό παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Τραμπζονσπόρ. Δεν ταξίδεψε άνθρωπος της ομάδας του Πειραιά στην Τραπεζούντα, αλλά το επιτελείο των «ερυθρόλευκων» θα περάσει από κόσκινο την ομάδα της Πόλης. Ήδη οι Πειραιώτες έχουν πιάσει δουλειά και αναλύουν τη Φενέρμπαχτσε, μία ομάδα με τρομερό ταλέντο και δυναμική.

Στο παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ αυτός που έκανε τη διαφορά γι' ακόμα μία φορά ήταν ο Τάντιτς. Από τα δικά του πόδια δημιουργήθηκαν τα δύο γκολ. Ο έμπειρος Σέρβος έφτασε τις 11 ασίστ στην τουρκική Λίγκα, ενώ συνολικά μετράει 13 σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκτός από τον Τάντιτς τρομερό ματς έχει κάνει και ο Φρεντ. Ο Βραζιλιάνος χαφ πέτυχε δύο γκολ στην αναμέτρηση με την Τραμπζονσπόρ και πρόκειται για έναν από τους μεγάλους κινδύνους. Στο μεταξύ ο Μπατσουαγί συνέχισε το σερί που τον θέλει να σκοράρει όταν μπαίνει ως αλλαγή.