Ολυμπιακός: Καλύτερα να μασάς...

Ο Ντανιέλ Ποντένσε με το σόου στην Τόπολα και τα «όργια» στο 6-1 με την Μακάμπι έδωσε και μία απάντηση επί... προσωπικού. 

Ολυμπιακός: Καλύτερα να μασάς...

Μέσα στον ενθουσιασμό που είχαν οι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ όταν νίκησαν με 4-1 στο Φάληρο τον Ολυμπιακό είχαν κάνει - πέραν αρκετών άλλων - και δηλώσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν υπερφίαλες. Έστω κι αν σε κάποιο βαθμό αιτιολογούνταν λόγω της μεγάλης χαράς τους και της σιγουριάς ότι είχαν πάρει την πρόκριση.

O Ίντο Σαχάρ είχε κάνει σπουδαίο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μάλιστα είχε βάλει και γκολ, ενώ τα είχε πάει πολύ καλά στη φρούρηση του Ντανιέλ Ποντένσε που είχε επισημανθεί ως Νο1 κίνδυνος από τον προπονητή του.

Μετά τον αγώνα ο 22χρονος παίκτης είχε δηλώσει ότι «ήταν πολύ μεγάλος στόχος μου να σβήσω τον Ποντένσε και τα κατάφερα».

Ο Σαχάρ ήταν βασικός στη ρεβάνς της Σερβίας και προφανώς πίστεψε ότι θα μπορούσε να επαναλάβει χωρίς ιδιαίτερο κόπο μια πειστική εμφάνιση με αντίπαλο τον Πορτογάλο άσο του Ολυμπιακού.

Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο Ποντένσε απέναντι στον Σαχάρ έβαζε, δημιουργούσε, έκανε μυθική εμφάνιση και θα είναι με τον Ολυμπιακό στους «8» του Conference League. Αν δεν είχε κάνει κι εκείνο το φάουλ στο τέλος...

Ο Σαχάρ απλώς πήρε ένα πάρα πολύ καλό μάθημα για τη συνέχεια της καριέρας του.