Τσικίνιο: «Μας βοηθάει η καυτή ατμόσφαιρα»

Ο Τσικίνιο μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος και στάθηκε στην ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η ομάδα του.

Τσικίνιο: «Μας βοηθάει η καυτή ατμόσφαιρα»

Ο Τσικίνιο εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος και τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν να παίξουν σε ένα παιχνίδι με καυτή ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Τσικίνιο:

Πόσο έτοιμοι είστε για να αντιμετωπίσετε τη Φερεντσβάρος σε ένα γήπεδο που αναμένεται «καυτή» ατμόσφαιρα;

«Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε «καυτή» ατμόσφαιρα. Νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα για εμάς. Η ατμόσφαιρα μας βοηθάει να αποδώσουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Επομένως δεν είναι πρόβλημα».

Είναι το τρίο συνεχόμενο παιχνίδι πολύ υψηλού ρυθμού. Αισθάνεστε γεμάτοι να ανταποκριθείτε και επίσης αν βοήθησε το ρεπό που σας έκανε δώρο ο προπονητής σας;

«Νομίζω ότι μας βοηθάει να παίζουμε ανά τρεις μέρες γιατί μας δίνει ρυθμό. Υπήρχε και το ρεπό και είμαστε έτοιμοι και ψυχολογικά και σωματικά».

Ήρθες στα μέσα της σεζόν και αμέσως είχες καλή απόδοση. Τι είναι αυτό που σε βοήθησε για να έχεις αυτή την απόδοση; Επίσης πως κατάφερε ο νέος προπονητής να αλλάξει την εικόνα σας και να κάνετε τόσο καλά παιχνίδια;

«Η προσαρμογή μου ήταν πολύ εύκολη γιατί βρήκα πολλούς συμπατριώτες μου και με βοήθησε να προσαρμοστώ εύκολα. Όσο περισσότερο παίζεις τόσο πιο εύκολα προσαρμόζεσαι και αποκτάς ρυθμό. Μας έχει μεταδώσει τις καινούριες του ιδέες και εμείς προσπαθούμε να τις εφαρμόσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Όσο πηγαίνουν καλά τα πράγματα αποκτάς αυτοπεποίθηση και παίζεις όλο και καλύτερα. Μέρα με τη μέρα θα βελτιωνόμαστε και θα γινόμαστε καλύτεροι».