ΠΑΟΚ – Χαρτς 4-0: Με περίπατο στους ομίλους του Conference League

Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε την σκωτσέζικη Χαρτς με 4-0 στην Τούμπα και προκρίθηκε πανηγυρικά στους ομίλους του Conference League

ΠΑΟΚ – Χαρτς 4-0: Με περίπατο στους ομίλους του Conference League

Η διαφορά δυναμικότητας που είχε διαφανεί στο πρώτο παιχνίδι στο Εδιμβούργο επιβεβαιώθηκε και με το παραπάνω στην ρεβάνς της Τούμπας. Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ έκανε πάρτι κόντρα στην σκωτσέζικη Χαρτς, την συνέτριψε με 4-0 και πέρασε πανηγυρικά στους ομίλους του Conference League.

Δύο εκρηκτικά διαστήματα ήταν αρκετά για τον «δικέφαλο του βορρά», προκειμένου αν επιβάλλει την απόλυτη κυριαρχία του και να αποθεωθεί από τους οπαδούς του. Από το 10’ ως το 25’ και από το 57’ ως το 72’ οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου ανέβασαν ταχύτητες πέτυχαν από δύο γκολ και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο Τάισον απόλαυσαν στο φινάλε τον θρίαμβό τους, περιμένοντας πλέον την κλήρωση της Παρασκευής (1/9).

ΤΑ ΓΚΟΛ
15’: Ο Τάισον εκτέλεσε φάουλ από αριστερά με δεξί εσωτερικό φάλτσο και έστειλε τη μπάλα χαμηλά στην απέναντι αριστερή γωνία (1-0).
23’: Ο Κωνσταντέλιας έκανε την κίνηση και την σέντρα από δεξιά, Ο Σβαμπ πήρε την κεφαλιά πάσα και ο Μπράντον Τόμας με γυρισμένη την πλάτη προς το τέρμα έκανε το… κάτι σαν ψαλιδάκι με το δεξί και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία για το 2-0.
57’: Ο Κοτάρσκι εκτέλεσε δυνατά βολέ, βγάζοντας τον Ζίβκοβιτς σε θέση δεξιού εξτρέμ. Ο Σέρβος γύρισε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας, όπου ο Κωνσταντέλιας επιχείρησε να εκτελέσει στην κίνηση. Απέτυχε την πρώτη φορά αλλά σε δεύτερο χρόνο με πλασέ έγραψε το 3-0.
71’: Σε αντεπίθεση του ΠΑΟΚ. ο Μπράντον Τόμας έβγαλε τον Τάισον μόνο απέναντι στον Κλαρκ και ο Βραζιλιάνος τον πλάσαρε στην έξοδο διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Η μικρογραφία
ΠΑΟΚ-Χαρτς 4-0
Γήπεδο: Τούμπα
Σκόρερ: 16’, 71’ Τάισον, 23’ Τόμας, 57’ Κωνσταντέλιας.
Διαιτητής: Γκιγιέρμο Κουάδρα (Ισπανία)
Κίτρινες: Κουλιεράκης, Τόμας, Σίμπικ, Σάνκλαντ, Ντέβλιν.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Βιεϊρίνια (64’ Κετζιόρα) Εκόνγκ Κουλιεράκης Μπάμπα – Τσιγγάρας (64’ Οζντόεφ) Σβαμπ – Ζίβκοβιτς (82’ Βρακάς) Κωνσταντέλιας Τάισον (75’ Μουργκ)– Τόμας (75’ Τζίμας).
ΧΑΡΤΣ (Φράνκι Μακ Αβόι): Κλαρκ- Κίνγκσλεϊ (67’ Ντένχολμ) Κεντ Κοχρέιν Ρόουλς –Σίμπικ Άτκινσον (82’ Οφιά) Ντέβλιν, Μπόις (59’ Ταγκάουα) - Βάργκας Σάνκλαντ (67’ Λόουρι).