Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει Σλάβια Πράγας (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε του Παλάσιος, Αϊτόρ, Ιωαννίδη και Χουάνκαρ να ξεπερνούν τα προβλήματά τους και να λαμβάνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει Σλάβια Πράγας (vid)

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Σλάβια Πράγας, την Πέμπτη (4/8) για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους Παλάσιος, Αϊτόρ και Χουάνκαρ να προπονούνται κανονικά και με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν θα είναι έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι.

Παράλληλα ατομικό έκανε ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος αναμένεται να μπει από αύριο (2/8) στις προπονήσεις έχοντας ξεπεράσει την αδιαθεσία που είχε νιώσει στο φιλικό με τη Φόλενταμ.

Στο μεταξύ, την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Άντραζ Σπόραρ. Μάλιστα οι «πράσινοι» καλωσόρισαν τον Σλοβένο με το γνωστό... φατούρο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Θετικά νέα είχε η πρώτη προπόνηση του Αυγούστου για τον Παναθηναϊκό. Και αυτό γιατί ενσωματώθηκαν πλήρως στο πρόγραμμα της ομάδας οι Παλάσιος, Αϊτόρ, Χουάνκαρ, Σπόραρ.

Άπαντες συμμετείχαν σε φουλ ένταση στην προπόνηση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό έκανε ο Ιωαννίδης και θεραπεία ο Βέρμπιτς.»