Κερδίζει έναν γύρο και θα ξεκινήσει από τον 3ο προκριματικό του Conference o Κυπελλούχος Ελλάδας!

Οριστικά από τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League θα ξεκινήσει ο Κυπελλούχος Ελλάδας, χάρη στην Ρόμα!

Κερδίζει έναν γύρο και θα ξεκινήσει από τον 3ο προκριματικό του Conference o Κυπελλούχος Ελλάδας!

Η Ρόμα εξασφάλισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League μέσω της 6ης θέσης που κατέκτησε στη Serie A. Θα μπορούσε να πάρει το απευθείας εισιτήριο στους ομίλους και μέσω της κατάκτησης του Conference League στον τελικό με την Φέγενορντ.

Όπως και να ‘χει, οι «τζιαλορόσι» δούλεψαν κατά κάποιο τρόπο και για τον Κυπελλούχο Ελλάδας, ο οποίος θα βγει σε λίγες ώρες από το ζευγάρι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας χάρη στην Ρόμα θα κερδίσει έναν προκριματικό γύρο. Από τον 2ο που ήταν αρχικά να ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι, θα δώσει τον πρώτο του επίσημο παιχνίδι τον Αύγουστο από τον 3ο προκριματικό του Europa Conference League.

Πώς γίνεται αυτό; Η Ρόμα έχει πλέον εξασφαλισμένη την είσοδό της στους ομίλους του Europa League μέσω της Serie A.

Ακόμα και στο ενδεχόμενο που ηττηθεί από την Φέγενορντ στον τελικό του Europa Conference League στα Τίρανα (σ.σ. θυμίζουμε ότι ο κάτοχος του τροπαίου μπαίνει απευθείας στους ομίλους του Europa League), δημιουργούνται κενά στα προκριματικά και από αυτό θα βγει ευνοημένος ο Κυπελλούχος Ελλάδας, ο οποίος θα κερδίσει έναν γύρο και θα ξεκινήσει από τον 3ο!