Λύρατζης: «Πριν κάποιους μήνες, κανείς δεν ήξερε ότι θα βρισκόμαστε σε αυτήν τη θέση»

Ο δεξιός ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Λύρατζης μίλησε για τον αγώνα της Πέμπτης (7/4, 22.00) με αντίπαλο την Μαρσέιγ για το Europa Conference League. 

Λύρατζης: «Πριν κάποιους μήνες, κανείς δεν ήξερε ότι θα βρισκόμαστε σε αυτήν τη θέση»

O Λευτέρης Λύρατζης μετέφερε την πίστη που έχουν άπαντες στον ΠΑΟΚ εν όψει των αναμετρήσεων με τη Μαρσέιγ.

«Όλοι ξέρουμε τη σημασία αυτού του αγώνα. Πριν κάποιους μήνες, κανείς δεν ήξερε ότι θα βρισκόμαστε σε αυτήν τη θέση, αυτήν τη χρονική στιγμή. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Εμείς πιστεύουμε πάρα πολύ στον εαυτό μας και περιμένουμε το αυριανό παιχνίδι πως και πως», τόνισε ο Λύρατζης.

«Ίσως η Μαρσέιγ, ποιοτικά, να είναι καλύτερη από τις δύο προηγούμενες αντιπάλους μας. Ίσως όμως να μην έχει την ίδια ένταση στο παιχνίδι της, που είχαν οι προηγούμενες δύο ομάδες. Αυτά τα παιχνίδια, επειδή ο αντίπαλος είναι πολύ ποιοτικός και έχει την απαραίτητη εμπειρία στην Ευρώπη, πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε παραπάνω από 100% συγκεντρωμένοι και να το θέλουμε όλοι οι παίκτες το ίδιο, που το θέλουμε, για να προκριθούμε», υπογράμμισε ο άσος του ΠΑΟΚ.

Για τον ίδιο ανέφερε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για την ομάδα και για μένα. Παρόλα αυτά, δεν πιστεύω πως θα συστηθώ τώρα. Στα προηγούμενα παιχνίδια, η ομάδα είχε καλή απόδοση και γι’ αυτό περάσαμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και στα παιχνίδια με τη Μαρσέιγ».

Για το πώς περιμένει τους αγώνες, είπε: «Από την προετοιμασία, δουλεύω το ίδιο. Οπότε αργά ή γρήγορα που θα μου δινόταν η ευκαιρία, η απόδοση μου θα ήταν ίδια, γιατί η δουλειά που έκανα, ήταν παρόμοια με αυτή που έκανα όταν ξεκίνησα την προετοιμασία. Η ευκαιρία ήρθε τα Χριστούγεννα, ακολούθησε το ντεμπούτο μου στην Εθνική, για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενος και τώρα είναι ο πρώτος προημιτελικός με τη Μαρσέιγ. Θα τα δώσουμε όλα…».