Τότεναμ: Άλλα πέντε κρούσματα, ανήσυχος ο Κόντε ενόψει Ρεν

Τα 13 κρούσματα κορονοϊού έφτασε η Τότεναμ καθώς άλλα πέντε άτομα, εκ των οποίων δύο ποδοσφαιριστές, βρέθηκαν θετικοί στην πανδημία.

Τότεναμ: Άλλα πέντε κρούσματα, ανήσυχος ο Κόντε ενόψει Ρεν

Τελειωμό δεν έχουν τα κρούσματα κορονοϊού στην Τότεναμ αφού στις τελευταίες εξετάσεις στο «στρατόπεδο» των «σπιρουνιών» βρέθηκαν άλλα πέντε θετικά δείγματα, φτάνοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των νοσούντων στους 13.

Όπως γνωστοποίησε ο αγγλικός σύλλογος, τα νέα κρούσματα αφορούν τρία μέλη του τεχνικού επιτελείου και δύο ποδοσφαιριστές, ενώ έπειτα από αυτή την εξέλιξη εντός των ημερών θα αποφασίσει η αγγλική λίγκα για το αν θα γίνει τελικά το παιχνίδι των λονδρέζων με την Μπράιτον την προσεχή Κυριακή (12/12) για την 16η αγωνιστική της Premier League.

Παρόλα αυτά όμως, κανονικά αναμένεται να διεξαχθεί το αυριανό (9/12) ματς της Τότεναμ με αντίπαλο τη Ρεν, για την τελευταία αγωνιστική του 7ου ομίλου του Confrence League. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο αγγλικός σύλλογος θα κληθεί να πάρει το τρίποντο, ώστε να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Κάθε μέρα έχουμε περισσότερα κρούσματα. Δεν είναι καλή η κατάσταση. Το μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο είναι αδύνατο. Οι τελευταίες εξελίξεις με έχουν κάνει πολύ ανήσυχο», είπε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τη Ρεν, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Αυτή την στιγμή υπάρχει φόβος στην ομάδα, καθώς δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο. Θα ήθελα να μιλήσω για το παιχνίδι με τη Ρεν, αλλά αντ’ αυτού πρέπει να μιλήσω για άτομα που έχουν κορονοϊό».