Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ: Παίρνουν 10 εισιτήρια οι Θεσσαλονικείς

Ο ΠΑΟΚ παίζει την Πέμπτη (25/11, 19.45) εκτός έδρας με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι Θεσσαλονικείς θα πάρουν 10 εισιτήρια, καθώς το ματς για το Europa Conference League θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ: Παίρνουν 10 εισιτήρια οι Θεσσαλονικείς

Ο αγώνας Σλόβαν Μπρατισλάβας-ΠΑΟΚ, την Πέμπτη (25/11) για το Europa Conference League θα γίνει «κεκλεισμένων των θυρών» λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που έλαβε η κυβέρνηση της χώρας για τον περιορισμό διάδοσης της πανδημίας.

Η διοίκηση της Σλόβαν δεν κατάφερε να πάρει άδεια από την κυβέρνηση και στο γήπεδο θα επιτραπεί η παρουσία μόλις 200 θεατών εκ των οποίων 10 μπορεί να είναι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ!

«Παρά τις προσπάθειες του συλλόγου και μια ανοιχτή επιστολή προς τις αρμόδιες αρχές, στον αγώνα Σλόβαν - ΠΑΟΚ για το Europa Conference League, εξαιτίας του Covid-19, θα υπάρχουν μόνο 200 θεατές.

Σλόβαν: «Χτύπημα κάτω από τη μέση και κοροϊδία η απουσία κόσμου με ΠΑΟΚ»

Λυπούμαστε πολύ, γιατί περιμέναμε με ανυπομονησία τον αγώνα της χρονιάς μαζί σας και ήμασταν πεπεισμένοι ότι θα δημιουργούσατε μια φανταστική ατμόσφαιρα και θα ήσασταν ο δωδέκατος παίκτης.

Δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι σκληρή και με λύπη ανακοινώνουμε ότι όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για αυτόν τον αγώνα είναι άκυρα.

Σλόβαν - ΠΑΟΚ: Κίνδυνος να διεξαχθεί το ματς χωρίς κόσμο

Για τον αγώνα, μπορούμε να εκδώσουμε μόλις 200 εισιτήρια. Από αυτόν τον αριθμό, πρέπει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας σύμφωνα με τους κανόνες της UEFA και έτσι πρέπει να διαθέσουμε 10 εισιτήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 62 εισιτήρια στην UEFA», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Σλόβαν.