Σλόβαν - ΠΑΟΚ: Κίνδυνος να διεξαχθεί το ματς χωρίς κόσμο

Νέα αυστηρά περιοριστικά μέτρα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας και είναι σοβαρό το ενδεχόμενο το Σλόβαν-ΠΑΟΚ να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Σλόβαν - ΠΑΟΚ: Κίνδυνος να διεξαχθεί το ματς χωρίς κόσμο

Τα επιδημιολογικά δεδομένα στη Σλοβακία είναι πολύ άσχημα με την έξαρση των κρουσμάτων να είναι πολύ μεγάλη.

Έτσι ο πρωθυπουργός της χώρας, Έντουαρντ Χέγκερ υποχρεώθηκε να επιβάλλει νέα αυστηρά περιοριστικά μέτρα. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έκανε λόγω για lockdown για τους ανεμβολίαστους.

Συγκεκριμένα η χώρα των 5,5 εκατ. κατοίκων έχει φτάσει σε ημερήσια βάση τα 8.000 κρούσματα, ενώ είναι ελάχιστες οι διαθέσιμες ΜΕΘ για όσους νοσούν από Covid-19. Σύμφωνα με τους νέους κανόνες που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός τη Σλοβακίας τα μέτρα θα είναι παρόμοια με αυτά που έχει πάρει η Αυστρία.

Σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε εστιατόρια, εμπορικά κέντρα, καταστήματα, αθλητικές δραστηριότητες και δημόσιες εκδηλώσεις. Τα μέτρα θα αρχίσουν να εφαρμόζονται από τη Δευτέρα και θα ισχύουν για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Η Σλοβακία έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στην ευρωπαϊκή Ένωση, αφού το 45% έχει λάβει τις δύο δόσεις.

Έτσι είναι σοβαρός ο κίνδυνος και το ματς του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας την Πέμπτη (25/11) να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες με τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση της Σλόβαν. Οι πιθανότητες να γίνει το ματς παρουσία μόνο των αποστολών και των αξιωματούχων είναι αυξημένες.