Σλόβαν: «Χτύπημα κάτω από τη μέση και κοροϊδία η απουσία κόσμου με ΠΑΟΚ»

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας εξέδωσε οργισμένη δήλωση για την απόφαση της κυβέρνησης να επιτρέψει την παρουσία μόλις 200 θεατών στο ματς με τον ΠΑΟΚ (25/11, 19:45) για το Conference League.

Σλόβαν: «Χτύπημα κάτω από τη μέση και κοροϊδία η απουσία κόσμου με ΠΑΟΚ»

Την παρουσία μόλις 200 φιλάθλων αποφάσισε να επιστρέψει η κυβέρνηση της Σλοβακίας στο παιχνίδι της Σλόβαν Μπρατισλάβας με τον ΠΑΟΚ (25/11, 19:45) για την 5η αγωνιστική του Conference League.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά τα τελευταία ανησυχητικά επιδημιολογικά στοιχεία της χώρας, μολαταύτα έχει προκαλέσει εκνευρισμό στις τάξεις του συλλόγου, ο οποίος τονίζει ότι η απόφαση αυτή προκαλεί τεράστιες οικονομικές απώλειες στην ομάδα, με τα εισιτήρια να έχουν ήδη πωληθεί.

Μάλιστα, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Ιβάν Κμότρικ, στην επίσημη σελίδα της ομάδας, κάνει λόγο για «χτύπημα... κάτω από τη μέση»:

«Δεν έχω λόγια, και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος. Είμαστε σοκαρισμένοι, αηδιασμένοι και απογοητευμένοι. Μετά από μια μακρά και επίπονη περίοδο, όπου αντιμετωπίσαμε τεράστιες απώλειες, δεχόμαστε άλλο ένα τεράστιο πλήγμα. Κυριολεκτικά ένα χτύπημα κάτω από τη μέση. Θεωρούμε κοροϊδία τη παρουσία μόνο 200 φιλάθλων. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του για αυτό, αλλά σήμερα δεχτήκαμε άλλο ένα χαστούκι, δεχθήκαμε κυριολεκτικά ένα... θανατηφόρο χτύπημα», σχολίασε χαρακτηριστικά.