ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη: Θόρουπ: «Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου»

Καλύτερη ομάδα του ομίλου χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Γενς Θόρουπ.

ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη: Θόρουπ: «Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου»

Η Κοπεγχάγη θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, την καλύτερη ομάδα του ομίλου, όπως είπε ο τεχνικός των Δανών, Γενς Θόρουπ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι θα κάνει διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: «Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή για περισσότερη ώρα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να δημιουργήσουμε ευκαιρία».

Για τη σημασία του αγώνα με φόντο την πρωτιά: «Μπαίνοντας στον όμιλο δεν τα πήγαμε άσχημα, έχουμε δύο νίκες και μία ήττα από τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας. Θα είναι λίγο δύσκολο να κατακτήσουμε την 1η θέση, αλλά δεν έχει χαθεί ακόμη. Όλα θα εξελιχθούν από το αυριανό παιχνίδι. Όλα είναι εφικτά κι εκτός από τους νέους παίκτες, έχουμε κι έμπειρους που θα δείξουν τον καλό τους εαυτό αύριο».

ΠΑΟΚ: Ανιχνεύτηκε κρούσμα κορονοϊού παραμονή του αγώνα με την Κοπεγχάγη

Για την προσέγγιση του αγώνα: «Δε θεωρώ ότι είναι το καλύτερο μέρος για να μιλήσω για την τακτική του αγώνα, θα το κρατήσω για τους παίκτες μου αυτό».

Για τους τραυματισμούς: «Τα πάμε καλά, δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί και θα δούμε κι απόψε στην προπόνηση αν όντως ισχύει αυτό και στην πράξη».

Για τον Ζέκα: «Ο Ζέκα παρά τον τραυματισμό του ήταν παρών σε όλα τα παιχνίδια μας και μία φορά ήταν κι αρχηγός, παρά το γεγονός ότι ήταν τραυματίας. Απολαμβάνει να είναι με την ομάδα, μου ζήτησε αν μπορεί να έρθει και στην Ελλάδα μαζί μας και είναι πολύ σημαντικό ότι είναι μέρος της ομάδας».

Λουτσέσκου: «Δεν είναι τελικός, θέλω σαν τρελός να προχωρήσουμε»

Για τους πιο νεαρούς παίκτες: «Πιστεύουμε πολύ στους νέους παίκτες μας. Αυτό που περιμένω από αυτούς είναι να κάνουν το καλύτερο δυνατό, έχουν την υποστήριξη του κοινού κι είναι σημαντικό για αυτούς να μάθουν να παίζουν σε παιχνίδια στην Ευρώπη. Περιμένω κι ελπίζω ότι αύριο θα δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο».

Για το αν θεωρεί τον ΠΑΟΚ τον πιο δύσκολο αντίπαλο στον όμιλο: «Ναι, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε. Παρά το γεγονός ότι συναντήσαμε και κάποιες δυσκολίες κόντρα στη Σλόβαν, νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα».

Για το πλάνο του: «Θεωρήσαμε ότι είναι καλύτερο να το κρατήσουμε μυστικό, ειδικά όταν πρόκειται για έναν αντίπαλο από μία άλλη χώρα, θέλουμε να του το κάνουμε λίγο πιο δύσκολο».

O μέσος της ομάδας, Γενς Στάγκε, είπε από την πλευρά του:

Για τους νεαρούς παίκτες που έχει η Κοπεγχάγη: «Την εμπειρία την έχουν οι πιο μεγάλοι σε ηλικία παίκτες. Οι νεότεροι είναι πιο δυνατοί και καλά προπονημένοι. Είναι καλό να έχουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές γιατί παρακινούν και τους μεγαλύτερους».

Πασχαλάκης: «Όταν είμαι καλά δεν φοβάμαι τίποτα»

Για το τι θα κάνουν στο ματς οι νεαροί: «Αυτό που περιμένουμε από τους νεότερους είναι να καταβάλλουν προσπάθεια και να δουλέψουν σκληρά. Οι μεγαλύτεροι παίκτες θα πρέπει να αναλάβουμε ένα μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης».

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: «Στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Θεωρούμε πως και αύριο θα συμβεί αυτό και ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο. Ωστόσο, θέλουμε να έχουμε καλύτερη απόδοση».

Για το τι και ποιον ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ: «Είδα γρήγορα εξτρέμ και τρομερές κόντρα επιθέσεις που μπορούν να μας… σκοτώσουν. Πρέπει να τις μπλοκάρουμε».