Πασχαλάκης: «Όταν είμαι καλά δεν φοβάμαι τίποτα»

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για το ματς με την Κοπεγχάγη, την Τούμπα, τον Πάμπλο Γκαρσία και το συμβόλαιό του.

Πασχαλάκης: «Όταν είμαι καλά δεν φοβάμαι τίποτα»

Για το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη, το συμβόλαιο του και την αμυντική αδυναμία που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Κοπεγχάγη.

Για το αν είναι τελικός για την πρώτη θέση: «Είναι ένα ματς που θα το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Δεν είναι τελικός, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Κοιτάξαμε να είμαστε καλά σωματικά, πνευματικά και στρατηγικά. Είμαστε έτοιμοι για αύριο και σε ένα καλό επίπεδο».

Για τα 10 γκολ που έχει δεχθεί η ομάδα στα τελευταία έξι ματς: «Το χθες δεν μετράει στο ποδόσφαιρο. Αυτό ήταν το Σεπτέμβρη. Κοιτάμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Είναι θέμα συγκέντρωσης. Η άμυνα ξεκινά από την επίθεση και από εκεί πρέπει να αρχίσουμε να λειτουργούμε με σοβαρότητα».

Για την παρουσία της Θύρας 4: «Ήταν καλύτερη η Τούμπα από τα προηγούμενα ματς. Θέλουμε και άλλο κόσμο στο γήπεδο. Να είναι κατάμεστη. Μια γεμάτη Τούμπα είναι ο 12ος παίκτης. Αν είναι γεμάτη η Τούμπα, δεν περνά ο αντίπαλος».

Για το περιβραχιόνιο: «Σίγουρα είναι οι απαιτήσεις περισσότερες. Θέλω να είμαι αντάξιος των απαιτήσεων. Είναι περισσότερο το άγχος. Έχουμε τον Αντρέ και τα υπόλοιπα παιδιά και γίνεται πιο εύκολο».

Για τις εμφανίσεις του και το συμβόλαιο του: «Σίγουρα στα μέσα της επόμενης σεζόν έγινε αλλαγή προπονητή. Με βοήθησε πολύ αυτό γιατί είχα μείνει πολύ πίσω με τον προηγούμενο. Βελτιωνόμουν περισσότερο. Θέλω να τον ευχαριστήσω τον Πάμπλο για την επικοινωνία, τη χημεία και τη στήριξη. Όταν είμαι καλά δεν φοβάμαι τίποτα. Μου δόθηκε το ελεύθερο να μπορώ να κάνω αυτά που ξέρω.

Όπως είδατε η εμπιστοσύνη και η χημεία, φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο κατακτώντας το Κύπελλο. Φέτος, είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Ήρθε ένας προπονητής που τον γνωρίζω και ξέρω τι ζητάει από εμένα. Η πίεση της ομάδας την απορροφά ο Λουτσέσκου και δεν περνά τίποτα στα αποδυτήρια. Έτσι πρέπει να λειτουργεί ένας οργανισμός. Ευελπιστούμε να γινόμαστε καλύτεροι.

Όσον αφορά το συμβόλαιο είναι νωρίς ακόμη και να αποδείξουμε και άλλα πράγματα. Είναι μακρύς ο δρόμος και η χρονιά μεγάλη. Όλα θα πάνε καλά».