Μποέμιαν – ΠΑΟΚ 2-1: «Ζωντανός» με Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ (highlights)

Ο ανέτοιμος και με λάθη στην άμυνα ΠΑΟΚ ηττήθηκε 2-1 από την περιορισμένης δυναμικής Μποέμιαν, αλλά ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση χάρη στο γκολ του Ολιβέιρα (77')

Μποέμιαν – ΠΑΟΚ 2-1: «Ζωντανός» με Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ (highlights)

Αφ’ υψηλού αντιμετώπιζαν στον ΠΑΟΚ τη συνάντηση με την Μποέμιαν από την Ιρλανδία (2-1), αλλά στην πράξη δεν επιβεβαιώθηκε αυτή η αισιοδοξία. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε ανέτοιμη, με λάθη στην αμυντική λειτουργία και ηττήθηκε από μια ομάδα περιορισμένης δυναμικής.

Οι Ιρλανδοί, έτρεξαν, έκλεισαν σωστά τους διαδρόμους στην άμυνά τους και αξιοποίησαν τα κενά στα μετόπισθεν του ΠΑΟΚ. Τίποτα το εξεζητημένο και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο για την ομάδα από το Δουβλίνο, παρά μόνο τα στοιχειώδη.

Και όμως αυτά ήταν αρκετά για αν πάρουν την νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο οποίος φαινόταν πως διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα από τους γηπεδούχους, αλλά δεν την μετουσίωσε σε πράξη και πλέον καλείται να κερδίσει την επόμενη εβδομάδα στην Τούμπα, ώστε να μην πάει χαμένο το γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα στο 77’ που τους κράτησε ζωντανούς.

ΤΑ ΓΚΟΛ
23’: Ο Τζόρτζι Κέλι έκλεψε από τον Μιχαηλίδη, έφυγε από δεξιά και γύρισε στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ όπου ο Κόουτ με προβολή άνοιξε το σκορ (1-0).
52’: Έπειτα από σέντρα-σουτ, ο Βαρέλα απομάκρυνε προ του Τίρνι σε κόρνερ. Εκτελέστηκε με πάσα από τον Μπρέσλιν στον Κόουτ, ο οποίος σούταρε δυνατά με το δεξί από 30 μέτρα. Ο Πασχαλάκης έβαλε λάθος τα χέρια του, φέροντας μεγάλη ευθύνη για το 2-0.
77’: Ο Σβαμπ έκανε τη σέντρα από δεξιά με αριστερό εσωτερικό φάλτσο και ο Ολιβέιρα στην καρδιά της άμυνας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία (2-1).

Η μικρογραφία

Μποέμιαν-ΠΑΟΚ 2-1
Γήπεδο: Αβίβα (Δουβλίνο)
Σκόρερ: Κόουτ (23’, 52’) – Ολιβέιρα (76’)
Διαιτητής: Άντι Μούνουκα (Φινλανδία)
Κίτρινες: Μπρέσλιν, Μπάκλι, Ολιβέιρα.

Οι συνθέσεις
ΜΠΟΕΜΙΑΝ (Κιθ Λονγκ): Τάλμπατ, Λάιονς, Κρόνγουολ (82’ Φίνερτι), Σ. Κέλι, Μπρέσλιν, Κόουτ (88’ Γουόρντ), Ντεβόι (76’ Λίβινγκστον), Μπάκλεϊ, Μπαρτ (88’ Γουίλσον), Τζ. Κέλι, Τίρνι.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι (63’ Κούρτιτς), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς (69’ Μουργκ), Καγκάβα (63’ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί (63’ Τζόλης), Ολιβέιρα (82’ Σφιντέρσκι).