Μιλόγεβιτς: «Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε προβληματισμένος από την ήττα και την εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στην Βέλεζ και την ήττα της με 2-1 στο γ' προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Μιλόγεβιτς: «Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα»

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 από την Βελέζ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής χρόνιας, για το γ' προκριματικό γύρο του EuropaConferenceLeague. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εικόνα της ομάδας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, στη συνέντευξη Τύπου στο Σεράγεβο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ:

«Συγχαρητήρια στην Βελέζ για τη νίκη, σίγουρα αυτή δεν ήταν εικόνα που θέλω να έχουμε. Σίγουρα θα έχουμε μία εβδομάδα με πάρα πολλή σκληρή δουλειά και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα θέλουμε τη νίκη για να περάσουμε.

Είναι αρχή και θέλουμε να αλλάξουμε μέσα από τη δουλειά πάρα πολλά πράγματα, δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Στο παιχνίδι αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η Βελέζ μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, κέρδισε πάρα πολλές μονομαχίες. Εμείς χάσαμε πολλές μονομαχίες και δεύτερες μπάλες.

Μας έλειπε το καθαρό μυαλό. Μπορεί να ακούγεται πολύ σκληρό, αλλά είναι επίσημο παιχνίδι. Τα φιλικά δε δείχνουν πραγματική εικόνα. Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα, αλλά περίμενα ένα επίσημο παιχνίδι για να δω την πίεση, σήμερα είχαμε και τον κόσμο που βοήθησε τη Βελέζ.

Δεν προσαρμοστήκαμε ποτέ σε αυτές τις συνθήκες. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Έχουμε κάποια παιδιά, που δεν είναι πολύ καιρό μαζί μας.

Δεν έχουμε όμως άλλη επιλογή, μέσα στα παιχνίδια πρέπει να δώσουν τα πάντα. Πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε πολύ καλύτεροι».