Βελέζ - ΑΕΚ 2-1: Τον πρώτο λόγο οι Βόσνιοι απέναντι σε μια κακή ΑΕΚ! (highlights)

Παρότι προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με τον Ανσφαριφάρντ, η ΑΕΚ ηττήθηκε 2-1 από τη Βέλεζ στο Σαράγεβο και καλείται να κάνει την ανατροπή σε επτά βράδια για να πάρει την πρόκριση. Φωνάζουν για λανθασμένη υπόδειξή οφσάιντ σε γκολ του Ιρανού (45') οι «κιτρινόμαυροι». Δοκάρι ο Τζαβέλας (49'), ντεμπούτο για Αραούχο και Λε Ταλέκ

Βελέζ - ΑΕΚ 2-1: Τον πρώτο λόγο οι Βόσνιοι απέναντι σε μια κακή ΑΕΚ! (highlights)

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η ΑΕΚ στο Σαράγεβο και γνώρισε την ήττα (2-1) από τη Βελέζ, στο πρώτο παιχνίδι της β' προκριματικής φάσης του Conference League.

Βελέζ - ΑΕΚ 2-1: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν πολλά λάθη, προηγήθηκαν νωρίς αλλά ισοφαρίστηκαν άμεσα, έδωσαν δικαίωμα στους Βόσνιους και έκαναν τα εύκολα δύσκολα ενόψει της ρεβάνς σε επτά βράδια από σήμερα. Δικαίως φωνάζει η ΑΕΚ καθώς στο 45ο λεπτό ακυρώθηκε λανθασμένα (θυμίζουμε δεν υπάρχει VAR σε αυτή τη φάση) δεύτερο γκολ του Ανσαριφάρντ που της έδινε προβάδισμα.

Ο Ιρανός φορ έβαλε μπροστά στο σκορ την ΑΕΚ στο 12' με τους Βόσνιους να απαντούν δύο λεπτά αργότερα με ένα πανέμορφο γκολ του Πρσες.

Η ΑΕΚ σωστά διαμαρτυρήθηκε για το λανθασμένα ακυρωθέν γκολ στο 42' μετά από σέντρα του Μάνταλου και προβολή του Ανσαριφάρντ. Δοκάρι ο Τζαβέλλας στο 49' και τρία λεπτά αργότερα ο Ζαϊμοβιτς ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους γηπεδούχους. Ντεμπούτο για Αραούχο και Λε Ταλέκ.

ΤΑ ΓΚΟΛ
12’
: Στην πρώτη της επίθεση με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Μπογκντάνοβιτς, η ΑΕΚ βρήκε δίχτυα. Ο Αλμπάνης είδε ωραία τον Ανσαριφάρντ μέσα στην περιοχή και ο Ιρανός με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.
14’: Η απάντηση των Βόσνιων ήταν άμεση. Ο Πρσες έπιασε ένα ασύλληπτο μακρινό σουτ με το δεξί βάζοντας τρομερά φάλτσα, με τη μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Τσιντώτα που δεν μπορούσε να αντιδράσει για να αποτρέψει το μοιραίο.
52’: Ύστερα από μια κόντρα η μπάλα έφτασε στον Ζαϊμοβιτς ο οποίος χωρίς να το σκεφτεί πλάσαρε και έφερε τούμπα το ματς.

Διαιτητής: Βερνμπούμεν

Κάρτες: Άντουσιτς, Χασάνοβιτς, Φερέιρα, Τσόσιτς – Σάκχοφ, Λε Ταλέκ

ΒΕΛΈΖ ΜΌΣΤΑΡ (Ντούντις): Μπογκντάνοβιτς, Οβτσίνα, Ζελίκοβιτς, Ίσιτς, Φερέιρα, Χασάνοβιτς, Πρσες (73’ Όσμιτς), Τσόσιτς (86’ Ράντοβιτς), Άντουσιτς (68’ Βεχάμποβιτς), Μπραντάο (86’ Ντεγιάνοβιτς) , Ζαΐμοβιτς (69’ Γκεοργκίεβιτς).

AEK (Μιλόγεβιτς): Τσιντώτας, Μπακάκης, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Λόπες (59’ Μιτάι), Σιμάνσκι, Σάκχοφ (80’ Λε Ταλέκ), Γκαρσία, Μάνταλος, Αλμπάνης (58’ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (69’ Αραούχο).