«Δεν έπρεπε να μετρήσει το 2-2 της Τότεναμ» (pic, vid)

Η Sun αποκάλυψε το λόγο που δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Κέιν με το οποίο έγινε το 2-2 και δεν έχει να κάνει με φάουλ στον Τσιμίκα που φωνάζει ο Ολυμπιακός.

«Δεν έπρεπε να μετρήσει το 2-2 της Τότεναμ» (pic, vid)

Έγινε μεγάλο θέμα η γρήγορη αντίδραση του ball boy στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τότεναμ που είχε ως αποτέλεσμα ο Κέιν να σκοράρει και να κάνει το 2-2. Ο Μουρίνιο αγκάλιασε τον πιτσιρικά για τον τρόπο που αντέδρασε και πιάστηκε στον ύπνο η άμυνα των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός φωνάζει γι’ αυτή τη φάση πως έγινε φάουλ στον Τσιμίκα κάτι που δήλωσε και ο ίδιος μετά το τέλος του ματς. Η Sun, ωστόσο δίνει μια άλλη διάσταση στη συγκεκριμένη φάση και τονίζει πως το γκολ της Τότεναμ δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ο λόγος δεν έχει να κάνει με φάουλ πάνω στον Τσιμίκα, αλλά με παράβαση του Οριέ που εκτέλεσε το πλάγιο. Ο άσος της Τότεναμ εκτέλεσε γρήγορα το πλάγιο, αλλά η βρετανική εφημερίδα αποκαλύπτει πως ο Οριέ πατούσε την τελική γραμμή όταν εκτέλεσε το πλάγιο και τροφοδότησε τον Μόουρα.

Οι Άγγλοι επισημαίνουν μάλιστα πως παρά το γεγονός ότι η φάση ελέγχθηκε από το VAR κανείς δεν είδε την παράβαση και δεν ακυρώθηκε το γκολ της Τότεναμ. Ο Οριέ έχει παρελθόν σε λάθη εκτελέσεις σε πλάγια, αφού σε ένα παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας το 2018 τρεις φορές είχε δοθεί αλλαγή!

Δείτε τη σχετική φωτογραφία που δημοσίευσε η Sun και το βίντεο της φάσης…