Δύσκολες μέρες για Μιλόγεβιτς στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Σέρβος προπονητής δέχεται σκληρή κριτική μετά το 6-0 από τη Μπάγερν, αλλά πολύ περισσότερο για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του.

Δύσκολες μέρες για Μιλόγεβιτς στον Ερυθρό Αστέρα

Η βαριά ήττα του Ερυθρού Αστέρα με 6-0 από τη Μπάγερν στο Βελιγράδι προκάλεσε νέους τριγμούς στους πρωταθλητές Σερβίας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε έκταση ήττα στην ιστορία των «ερυθρόλευκων». Ο Αστέρας πλέον θα διεκδικήσει την πρόκριση του στο Europa League στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Μιλόγεβιτς: «Δεν θα χαλάσει κι ο κόσμος, αν δε συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

Παρόλα αυτά στη Σερβία ασκείται σκληρή κριτική στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την εικόνα της ομάδας του και για το γεγονός πως διασύρθηκε από τους Βαυαρούς. Οι Σέρβοι έχουν στήσει στον τοίχο τον προπονητή του Αστέρα, ο οποίος δεν περνάει και τις καλύτερες του ημέρες.

«Αυτός δεν είναι Ερυθρός Αστέρας. Είναι μία ομάδα που δεν παλεύει και παίζει χωρίς καρδιά και ψυχή», έγραψαν οι Σέρβοι και συνεχίζουν: «Πλέον δεν είναι τόσο σκληρός στην άμυνα όπως ήταν την περασμένη σεζόν. Πρόκειται για ένα σύνολο που ατόμων που παίζει χωρίς να έχει αντιδράσεις. Γίνονται λάθη σε όλες τις γραμμές και με τους χαφ να μην μπορούν να περάσουν τη μπάλα στο γήπεδο του αντιπάλου. Ο Μιλόγεβιτς είναι υπεύθυνος γι’ αυτή την κατάσταση και η ιστορία θα θυμάται πως γνώρισε την πιο βαριά ευρωπαϊκή ήττα», γράφουν στο Βελιγράδι για τον προπονητή των πρωταθλητών.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως λείπει το πάθος και η ενέργεια από την ομάδα του πως τον προβληματίζει αυτή η κατάσταση, αλλά είναι ξεκάθαρο πως βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Εδώ κι αρκετό του ασκείται κριτική και το 6-0 από τη Μπάγερν έδωσε νέα τροφή για να τα… ακούσει από τον Τύπο.