Μιλόγεβιτς: «Δεν θα χαλάσει κι ο κόσμος, αν δε συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

Μετά την εντός έδρας συντριβή από τη Μπάγερν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς χαμηλώνει πολύ τον ευρωπαϊκό πήχη για τον Ερυθρό Αστέρα...

Μιλόγεβιτς: «Δεν θα χαλάσει κι ο κόσμος, αν δε συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

Ο Ερυθρός Αστέρας υποχρεώθηκε σε βαριά εντός έδρας ήττα από την Μπάγερν Μονάχου για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League με σκορ 0-6, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να δηλώνει πως η εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» ήταν απογοητευτική και οι παίκτες του μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από αυτά που έκαναν στο γήπεδο την Τρίτη (26/11).

Ολυμπιακός: Έπρεπε Champions League, αλλά ας περάσει στο Europa

Ο Μιλόγεβιτς ρωτήθηκε και αναφέρθηκε και στην συνέχεια του Ερυθρού Αστέρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όπως τόνισε αν η ομάδα μείνει εκτός Europa League δε θα έρθει και η καταστροφή του κόσμου.

Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν 0-6 : Το σόου του Λεβαντόφσκι (Highlights)

Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός υποδέχεται στην τελευταία αγωνιστική τους Σέρβους (11/12, 22:00) και με νίκη εξασφαλίζει την συνέχεια της ευρωπαϊκής του πορείας στο Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξή Τύπου:

Για τον αν ο Ερυθρός Αστέρας είναι έτοιμος να διεκδικήσει την πρόκριση για το Europa League στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό: «Ε και τι έγινε εαν δε συνεχίσουμε στην Ευρώπη; Δε χάλασε κι ο κόσμος».

Για την συντριβή από τη Μπάγερν Μονάχου: «Βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμαστε. Δεν έχουμε δικαιολογία. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αυτοί οι παίκτες μπορούν κάνουν πολύ περισσότερα. Δεν έχει να κάνει με τακτική. Έχουμε παίξει τακτικά στο παρελθόν, με περισσότερη ενέργεια, πάθος και δάκρυα.

Για το ποιος έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την εμφάνιση με τους Βαυαρούς: «Ίσως να φταίω κι εγώ, ίσως οι παίκτες. Δε βλέπω το λόγο να φοβόμαστε όμως. Θα ξεπεράσω αυτή τη βαριά ήττα στην πορεία αλλάζοντας πράγματα».