Η κριτική των παικτών: Οι υπέροχοι και ο Μεριά

Ένας εξαιρετικός Ολυμπιακός για 45 λεπτά είχε σοκάρει την Τότεναμ στο γήπεδο της, αλλά ένα λάθος του Γιασίν Μεριά οδήγησε την ομάδα σε ήττα.

Η κριτική των παικτών: Οι υπέροχοι και ο Μεριά

ΣΑ: Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν φέρει ευθύνη σε κανένα από τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε. Δεν μπορούσε να αντιδράσει, ενώ στο 14’ ενώ έχει γίνει το 0-1 έχει κάνει μία εξαιρετική απόκρουση σε φάουλ του Γουίνκς. Ένα λάθος έχει κάνει στο 43’ όταν με τα χέρια έδωσε άσχημα τη μπάλα στον Γκιγιέρμε, αλλά το σουτ του Σον έφυγε άουτ.

Τότεναμ-Ολυμπιακός 4-2: Τον χαντάκωσε ο Μεριά (highlights)

ΕΛΑΜΠΕΝΤΕΛΑΟΥΙ: Δεν μπήκε τόσο καλά στο παιχνίδι έχοντας 2-3 λαθάκια στα πρώτα λεπτά. Ανέβασε γρήγορα στροφές και έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση έχοντας εξαφανίσει από το γήπεδο τον Σον.

Τότεναμ - Ολυμπιακός 4-2: Tο ball-boy... βοήθησε στο 2-2 και το αγκάλιασε ο Μουρίνιο ! (vid)

ΜΕΡΙΑ: Φέρει τεράστια ευθύνη για την ήττα του Ολυμπιακού στο Λονδίνο. Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός έχει κάνει παιδαριώδες λάθος στο 45+1 και ο Ντέλε Άλι έχει βάλει ένα ανέλπιστο γκολ, ενώ η Τότεναμ έχει βρει ψυχολογία από το πουθενά. Ακόμα μία κακή εμφάνιση και ένα καθοριστικό λάθος από τον Μεριά σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ.

Τότεναμ - Ολυμπιακός 4-2: Τα highlights της αναμέτρησης

ΣΕΜΕΔΟ: Έβαλε το δεύτερο του γκολ στον όμιλο και τέταρτο στην Ευρώπη μαζί με τα δύο στα προκριματικά. Ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά φέρει ευθύνη στο 3-2, διότι δεν σταματάει τον αντίπαλο του και γίνεται το 3-2, ενώ στο τέταρτο χάνει τον Κέιν.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Έχει κάνει ακόμα ένα καλό παιχνίδι και μπορεί να καταντάει κουραστικό να το λέμε μετά από κάθε ματς, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Βέβαια ο Τσιμίκας έχει κάνει ένα σοβαρό λάθος στο 2-2. Φωνάζει για φάουλ και έχει αφήσει τη φάση, δεν γυρίζει πίσω και γίνεται το γκολ. Είναι λάθος, έχει χαθεί η συγκέντρωση όλης της ομάδας και ο Τσιμίκας παρασύρθηκε με τη σειρά του.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Επέστρεψε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και φάνηκε πως είχε ανάγκη να πάρει ανάσες. Έκανε σπουδαίο ματς ο Βραζιλιάνος χαφ, βρισκόταν παντού στη μεσαία γραμμή και κυριάρχησε στο κέντρο.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Και αυτός από την πλευρά του έκανε ένα καλό ματς, ειδικά στο διάστημα που ήταν καλός ο Ολυμπιακός. Ο Κρητικός χαφ ήταν και αυτός παντού στο γήπεδο, αλλά έκανε τα λάθη του όταν έπεσε η ομάδα του Πειραιά.

ΚΑΜΑΡΑ: Έχει κάνει ένα λάθος στο 35’ που του κλέβει τη μπάλα ο Γουίνκς έξω από την περιοχή, αλλά μετά από πολύ καιρό έκανε ένα σπουδαίο ματς. Ο Αφρικανός είχε πολύ καλά τρεξίματα, σωστός στα μαρκαρίσματα του και έδωσε σημαντικές βοήθειες καλύπτοντας τους χώρους.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Μπήκε καλά στο ματς, έβγαλε ενέργεια αν και θα μπορούσε να έχει πιο σωστές επιλογές σε κάποιες φάσεις στο ξεκίνημα του αγώνα. Στο 17’ για παράδειγμα ήταν δίπλα του Μασούρας, αλλά δεν μπόρεσε να του περάσει την πάσα. Ο Πορτογάλος ήταν πολύ θετικός και τακτικά δίνοντας σημαντικές βοήθειες στην άμυνα.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Καλό παιχνίδι έχει κάνει σε γενικές γραμμές. Ο Έλληνας εξτρέμ έχει το σουτ στο 3’, ενώ αυτός εκτελεί το κόρνερ στο 19’ που έγινε το 0-2 από τον Σεμέδο. Ο Μασούρας από το 60’ και μετά έπεσε, αλλά και πάλι είναι ένα παιχνίδι που έχει τρέξει πολύ και έχει βοηθήσει και ανασταλτικά.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Βάζει ένα σπουδαίο γκολ και έχει καλή παρουσία σε όλο το γήπεδο και στο δεύτερο μισό του. Ο Μαροκινός απέδειξε και πάλι πως το έχει το γκολ.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μπήκε στο παιχνίδι στο 74’ με το σκορ στο 3-2 και δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά πράγματα, αφού στο 77’ έγινε και το 4-2 και το ματς τελείωσε.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Με το σκορ στο 4-2 απλά έγραψε μία συμμετοχή στο Champions League.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Πήρε τη θέση του Ελ Αραμπί στο 85’ χωρίς να μπορέσει να κάνει κάτι.