Μίλησε για αντίδραση, να φανεί στην πράξη!

Ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε σίγουρος στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Ολυμπιακός θα βγάλει ένα άλλο πρόσωπο στο Λονδίνο, αλλά οι παίκτες οφείλουν να «μιλήσουν» στο χορτάρι.

Μίλησε για αντίδραση, να φανεί στην πράξη!

Αισιοδοξία! Ναι, αυτή η λέξη ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ, σύμφωνα με τα λεγόμενα των Μαντί Καμαρά (κυρίως) και του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Αφρικανός μίλησε ξεκάθαρα για διπλό: Ότι δεν ήρθε στο Λονδίνο η ομάδα του Πειραιά για να δει το πολύ ωραίο γήπεδο της Τότεναμ, αλλά για να πάρει αποτέλεσμα. Κι όχι μια ισοπαλία, αλλά τη νίκη!

Ο Μαρτίνς ήταν λίγο πιο συγκρατημένος. Είπε ότι θα κάνει τα πάντα η ομάδα του για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Από την άλλη εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα του θα αντιδράσει μετά το οδυνηρό 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Το επανέλαβε αρκετές φορές στις δηλώσεις του. Ίσως για να το... εμπεδώσουν και οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο κόσμος που είδε live ή διάβασε τη συνέντευξη Τύπου του Πορτογάλου.

Μαρτίνς: «Θα αντιδράσουμε, δεν φοβόμαστε τίποτα»

Αισιοδοξία λοιπόν υπάρχει. Πίστη επίσης... Σιγουριά για μία θετική εμφάνιση υπάρχει. Ο Καμαρά έμοιαζε «πεινασμένος» για το τρίποντο! Το θέμα είναι φυσικά όλα αυτά να αποδειχθούν στο χορτάρι. Να θυμίσουμε ότι και πριν από την Μπάγερν Μονάχου είχαν ακουστεί «παχιές» δηλώσεις, ο Ολυμπιακός κράτησε το 0-0 στο ημίχρονο, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν μία εικόνα που δεν παρέπεμπε σε μία ομάδα που εμφανιζόταν αποφασισμένη για το διπλό.

Σίγουρα έχει συζητηθεί αρκετά η γκέλα στη Ν. Σμύρνη. Έχουν μιλήσει οι παίκτες μεταξύ τους, έχουν κάνει την αυτοκριτική τους και έδωσαν όρκο ότι θα ανατρέψουν το σκηνικό. Για αυτό το λόγο άλλωστε ο Μαρτίνς εμφανίστηκε αρκετά σίγουρος για την αντίδραση που θα βγάλουν.

Επαναλαμβάνουμε όμως: Όλα θα φανούν στο γήπεδο... Κανένας δεν έχει την απαίτηση από τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη στο Λονδίνο, γιατί κακά τα ψέματα είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι και η Τότεναμ ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση από τους «ερυθρόλευκους» και δεν θέλει με τίποτα να χάσει βαθμούς. Οπότε, θα παραταχθεί με όλα της τα «όπλα» για να κατακτήσει το τρίποντο.

Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι»... Ακόμα και μία ήττα με αξιοπρεπή εμφάνιση δεν πρόκειται να «πειράξει» τα αποδυτήρια. Μία ήττα όμως με κάτω τα χέρια (και ειδικά με ένα όχι τόσο καλό σκορ), τότε θα υπάρχει μία μουρμούρα στον Ρέντη. Ο Μαρτίνς μπορεί να είπε ότι δεν επηρεάζει την προετοιμασία του Ολυμπιακού για Τότεναμ το γεγονός ότι ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Όπως και να ‘χει, όμως, το αποτέλεσμα στο Λονδίνο θα επηρεάσει την ψυχολογία των «ερυθρολεύκων» ενόψει «Δικεφάλου». Είτε αρνητικά, είτε θετικά...