Μιλόγεβιτς: «Η Τότεναμ δεν θα αντιμετωπίσει ρατσιστικές συμπεριφορές»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αποψινής (6/11, 22:00) αναμέτρησης της ομάδας του με τα «σπιρούνια», τόνισε πως οι παίκτες της Τότεναμ δεν θα βιώσουν καμία ρατσιστική συμπεριφορά στο «Μαρακανά».

Μιλόγεβιτς: «Η Τότεναμ δεν θα αντιμετωπίσει ρατσιστικές συμπεριφορές»

Πριν από δύο εβδομάδες η Τότεναμ συνέτριψε τον Ερυθρό Αστέρα με 5-0 στο Λονδίνο για την αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι οπαδοί της σερβικής ομάδας είχαν επιδείξειρατσιστικές συμπεριφορές σε παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» για τα προκριματικά του UCL στην Φινλανδία εναντίον της Ελσίνκι.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Σερβίας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς διαβεβαίωσε: «Όλοι θα είναι ασφαλείς εδώ. Στην ομάδα μας έχουμε ποδοσφαιριστές με διαφορετικό χρώμα δέρματος, όμως δεν είχαμε ποτέ κάποιο πρόβλημα.

Ούτε οι παίκτες της Τότεναμ θα έχουν κάποιο θέμα αύριο (6/11). Θα δείξουμε πως είμαστε πραγματικοί οικοδεσπότες και πως σε αυτή την χώρ η διαφορετικότητα είναι αποδεκτή. Πιστεύω πως οι οπαδοί μας θα είναι εκπληκτικοί αύριο (6/11) και παρακαλώ να έρθουν στο γήπεδο όσοι περισσότεροι γίνεται.»

Να υπενθυμίσουμε πως εκτός από τον Ερυθρό και η εθνική ομάδα της Σερβίας έχει τιμωρηθεί για ρατσιστική συμπεριφορά των φιλάθλων της στην ήττα από την Πορτογαλία (4-2) τον περασμένο Σεπτέμβριο στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020, ενώ το παιχνίδι είχε διεξαχθεί στο γήπεδο «Ράικο Μίτιτς», δηλαδή στο ίδιο που θα αγωνιστούν απόψε οι «ερυθρόλευκοι» με τους Λονδρέζους.

Η τιμωρία της εθνικής Σερβίας έχει οριστεί για τις 14 Νοεμβρίου, όταν και το παιχνίδι ανάμεσα σε Σερβία και Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Euro 2020 θα διεξαχθεί με κεκλεισμένων των θυρών.