Mπάγερν - Ολυμπιακός: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού σκοπεύει να επιλέξει νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα στο ματς της Τετάρτης (6/11, 19.55), όχι όμως με αλλαγές - βόμβες όπως στο Βελιγράδι.

Mπάγερν - Ολυμπιακός: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός «πετάει» το πρωί της Τρίτης (5/11, 10.00) για το Μόναχο και ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή όλους όσους είχε διαθέσιμους. Μόνο ο Σισέ θα μείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει την αγωγή του.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον στην ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός. Δεν βγαίνει άκρη από τις προπονήσεις που έχουν γίνει στον Ρέντη. Λογικά, ούτε και στην προπόνηση που θα γίνει στην «Allianz Arena» θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Μαρτίνς.

Οπότε, μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν με βάση αυτά που αφουγκράζονται οι ποδοσφαιριστές από διάφορες κινήσεις του προπονητή τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ενόψει Μπάγερν.

Ολυμπιακός - Μπάγερν 2-3: Τούρμπο Τσιμίκας, Γκιγιέρμε και Ποντένσε!

Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι δεν θα δούμε σαρωτικές αλλαγές και κυρίως «βαριά ονόματα» στον πάγκο όπως συνέβη στο Βελιγράδι. Αλλαγές θα γίνουν φυσικά σε σχέση με τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν στα Πηγάδια. Ο Σουντανί είναι «κομμένος» από την ευρωπαϊκή λίστα και κατά συνέπεια τη θέση του θα πάρει ο Μασούρας ή ο Λοβέρα. Πιθανότατα ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, «παίζεται» μία θέση ανάμεσα στον Μεριά και τον Αβραάμ, ενώ για την κορυφή της επίθεσης ο Γκερέρο δείχνει να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Ισπανός φορ είναι πιο… «τρεχαντήρι» από τον Μαροκινό και είναι καλύτερος στο να καλύπτει χώρους, όταν ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται σε συνθήκες άμυνας.

Για άλλη θέση δεν φαίνεται στον ορίζοντα ότι κάτι σκοπεύει να αλλάξει. Στα χαφ δεν αναμένεται να διαφοροποιήσει κάτι. Η τριάδα Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά θα πρέπει να έχει "κλειδωμένη" τη θέση...