Ολυμπιακός - Μπάγερν 2-3: Τούρμπο Τσιμίκας, Γκιγιέρμε και Ποντένσε!

Το fosonline.gr αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου.

Ολυμπιακός - Μπάγερν 2-3: Τούρμπο Τσιμίκας, Γκιγιέρμε και Ποντένσε!

ΣΑ: Δεν έφταιγε σε κανένα από τα τρία γκολ. Ίσα-ίσα που στις φάσεις που έπρεπε να φωνάξει «παρών» ήταν εκεί που έπρεπε. Στο πρώτο γκολ της Μπάγερν ουσιαστικά έβγαλε μία σουτάρα του Μίλερ, αλλά δεν μπορούσε να νικήσει και τον Λεβαντόφσκι. Σε όλα τα γκολ τον «εκτέλεσαν».

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Πολύ καλός ο Ομάρ, περιόρισε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Γκνάμπρι και ανάγκασε τον Κόβατς να τον αλλάξει πλευρά. Σίγουρα ήθελε και ο ίδιος να βοηθήσει λίγο περισσότερο επιθετικά, αλλά ανασταλτικά ήταν αυτός που έπρεπε.

ΣΕΜΕΔΟ: Μπήκε... ματιασμένος. Έκανε τρία λάθη σε 15 δευτερόλεπτα! Στην πορεία έδειχνε κάπως ασταθής, ενώ στη φάση του 1-2 ευθύνεται εώς έναν βαθμό γιατί παραχώρησε ένα εύκολο κόρνερ αντί να απομακρύνει την μπάλα όταν βρέθηκε υπό την πίεση του Λεβαντόφσκι. Δεν ήταν από τα καλύτερά του παιχνίδια, αλλά σίγουρα δεν μπορείς να τον πεις αρνητικό.

ΜΕΡΙΑ: Έκανε πολύ καλή εμφάνιση ο Τυνήσιος που όσες φορές βρέθηκε απέναντι στον Μίλερ ή στον Λεβαντόφσκι είχε τις «απαντήσεις» που έπρεπε.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Μόνο το γκολ του έλειψε! Αν έβαζε και γκολ στην Μπάγερν, τότε ο Κόβατς θα τον έκλεινε από τώρα για τον Γενάρη για να τον έβαζε στη θέση του Αλάμπα. «Έσβησε» τον Γκνάμπρι όταν ήρθε από την πλευρά του στο 20ό λεπτό. Με τον Μίλερ δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα. Σε γενικές γραμμές αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά παλικάρι. Με πειραιώτικη μαγκιά άφησε ξανά τη σφραγίδα του. Ξεχάσαμε φυσικά να αναφέρουμε και την ασίστ στον Ελ Αραμπί για το 1-0.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: «Μηχανάκι» στον άξονα, πολυεργαλείο, ο «εγκέφαλος» του Ολυμπιακού που τα έβαλε με τα θηρία και επιβίωσε. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το γκολ του. Εξαιρετικός ο Βραζιλιάνος.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Αντικαταστάθηκε στο 69’ από τον Λοβέρα. Εώς τότε έπαιξε πιο μπροστά από τους άλλους δύο χαφ, πάτησε αρκετές φορές περιοχή, πίεσε όσο μπορούσε και σίγουρα η αλλαγή του δεν είχε να κάνει με την εμφάνισή του, αλλά επειδή κάποιος έπρεπε να θυσιαστεί. Θετική η παρουσία του Ανδρέα.

ΚΑΜΑΡΑ: Είχε τις πολύ καλές στιγμές ειδικά στο β’ ημίχρονο και λίγες κακές όταν καθυστερούσε να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι. Τα πήγε μια χαρά απέναντι στους πολυδιαφημισμένους αστέρες της Μπάγερν. Αντικαταστάθηκε στο 88’ από τον Ραντζέλοβιτς.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Εξαιρετικός ο Πορτογάλος. Έκανε άνω – κάτω τον Αλάμπα, κάποια στιγμή όταν πέρασε και από την πλευρά του Κίμιχ επίσης τον «αισθάνθηκε» για τα καλά ο Γερμανός. Σίγουρα του έλειπε η τελική προσπάθεια, θα μπορούσε να γίνει ήρωας στις καθυστερήσεις, αλλά σίγουρα η παρουσία του όπως και με την Τότεναμ ήταν αξιοσημείωτη.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Πολύ καλός ο Μασούρας. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πίεσε σε τέτοιο βαθμό τον Κίμιχ που είχε αρχίσει ο Γερμανός να μην... ξεμυτάει από το δικό του μισό γήπεδο. Όσο περνούσε η ώρα τον εγκατέλειπαν οι δυνάμεις του, όμως, είχε μία «γεμάτη» εμφάνιση. Από τους καλύτερους του Ολυμπιακού. Βγήκε στο 79’ και μπήκε ο Γκερέρο.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: «Κίλερ» με όλη τη σημασία της λέξης. Μία ευκαιρία του παρουσιάστηκε και σκόραρε. Έτρεξε πολύ, πίεσε κι εκείνος από την πλευρά του, έκανε κάποια λαθάκια στη μεσαία γραμμή όταν έπαιρνε την μπάλα, ωστόσο, το πρόσημο είναι κάτι παραπάνω από θετικό.

ΛΟΒΕΡΑ: Μπήκε στο 69’ αντί του Μπουχαλάκη και αναστάτωσε εώς έναν βαθμό την βαυαρική άμυνα. Θα μπορούσε μάλιστα στις καθυστερήσεις να χριστεί σκόρερ, αλλά το σουτ του βρήκε στα σώματα.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Μπήκε στο 79’ αντί του Μασούρα για να τονώσει ακόμα περισσότερο την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Μπήκε στο 88’ αντί του Καμαρά για να επιτεθεί ακόμα περισσότερο ο Ολυμπιακός. Πρόλαβε και κέρδισε ένα κόρνερ στις καθυστερήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τότεναμ - Ερυθρός Αστέρας 5-0: Ξέσπασε στους Σέρβους (highlights)

Ολυμπιακός - Μπάγερν 2-3: Tα highlights της αναμέτρησης

Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου 2-3: Την κοίταξε στα μάτια, άξιζε κάτι καλύτερο

Ολυμπιακός - Μπάγερν 2-3: Όλα τα γκολ της αναμέτρησης (vid)