Τότεναμ: Δυσαρέσκεια των οπαδών για την περίπτωση του... Λο Σέλσο!

Ο Λο Σέλσο αποκτήθηκε από την Τότεναμ την περασμένη καλοκαιρινή περίοδο, όμως δεν έχει πάρει τον κατάλληλο χρόνο με την φανέλα των σπιρουνιών λόγω του τραυματισμού του με την εθνική Αργεντινής και οι οπαδοί της λονδρέζικης ομάδας δείχνουν πολύ δυσαρεστημένοι με αυτό.

Τότεναμ: Δυσαρέσκεια των οπαδών για την περίπτωση του... Λο Σέλσο!

Ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο, αποτελεί καλοκαιρινή προσθήκη της Τότεναμ, από την περσινή αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, Μπέτις.

Ο νεαρός λοιπόν, παρόλο που δεν έχει πολλές παραστάσεις με την φανέλα των «σπιρουνιών» κλήθηκε ακόμα μια φορά μαζί με τον συμπαίκτη του Χουάν Φόιθ στην εθνική Αργεντινής, με την επόμενη διακοπή για τις εθνικές υποχρεώσεις να λαμβάνει μέρος μετά την 12η αγωνιστική της Premier League, στην οποία η Τότεναμ αντιμετωπίζει την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εντός έδρας.

Από την πλευρά της εθνικής για την οποία αγωνίζεται ο Λο Σέλσο, η Αργεντινή υποδέχεται πρώτα την Βραζιλία (15/11) και έπειτα την Ουρουγουάη (18/11) και με τους δύο αγώνες όμως να είναι φιλικοί.

Γιατί όμως τόσος πανικός;

Ο Αργεντινός μέσος, στην προηγούμενη συμμετοχή του με την φανέλα της χώρας του αποκόμισε έναν τραυματισμό στο ισχίο του, ο οποίος τον κράτησε για αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Παρόλα αυτά, ο πρώην παίκτης της Μπέτις, επέστρεψε πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν και πήρε αγωνιστικά λεπτά στο παιχνίδι των Spurs με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στο Λονδίνο (5-0) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League.

Τότεναμ - Ερυθρός Αστέρας 5-0: Ξέσπασε στους Σέρβους (highlights)

Ο Λο Σέλσο όμως είναι φανερό πως ακόμα δεν είναι στο κατάλληλο επίπεδο ώστε να αποδώσει τον καλύτερο του εαυτό, με διάφορους οπαδούς της Τότεναμ να εκφράζουν τον εκνευρισμό τους και να κατακρίνουν μέσω του Twitter, την κλήση του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Διαβάστε μερικά από τα tweets των φίλων της ομάδας του Βόρειου Λονδίνου:

«Μην αφήσετε τον Λο Σέλσο να τραυματιστεί, τον χρειαζόμαστε την δεδομένη στιγμή!»

«Λο Σέλσο μην τραυματιστείς!»

«Μην πας Τζιοβάνι!»