Τότεναμ: «Τρολάρουν» οι φίλοι των «πετεινών» στο κάλεσμα για τον αγώνα με την Μπάγερν! (pics)

Οι Τότεναμ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League ωστόσο οι φίλοι των Λονδρέζων αντιδρούν σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως «φοβούνται» να πάνε στη Γερμανία για να μην διασυρθούν ξανά...

Τότεναμ: «Τρολάρουν» οι φίλοι των «πετεινών» στο κάλεσμα για τον αγώνα με την Μπάγερν! (pics)

Την Τρίτη (29/10) το απόγευμα η Τότεναμ εξέδωσε ανακοίνωση για την πώληση των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου (11/12, 22:00) στα πλαίσια του Champions League.

Οι φίλοι των Λονδρέζων όμως «φοβούνται» να πάνε στη Γερμανία λόγω της... επτάρας. Συγκεκριμένα η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει κερδίσει μόλις μια φορά. Οι φίλοι των «πετεινών» λοιπόν βλέποντας πως οι παίκτες του Αργεντινού τεχνικού δεν πάνε καλά, σκεπτόμενοι δε και τα επτά γκολ που η ομάδα έφαγε από τους Βαυαρούς έγραψαν πολλά αρνητικά μηνύματα στο twitter όταν βγήκε η ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας για τα εισιτήρια με τους Γερμανούς.

Χαρακτηριστικά ένα φίλος έγραψε: «Θα έπρεπε να τα προσφέρετε δωρεάν», ένας άλλος: «Συγνώμη, φοβάμαι πολύ να πάω» και ένας τρίτος: «Δεν πληρώνω λεφτά να δω την ομάδα να χάνει με 20-0 αυτή τη φορά».

Δείτε κι εσείς τις χαρακτηριστικότερες απαντήσεις στο κάλεσμα της Τότεναμ στην Γερμανία: