Μαρτίνς: «Μας έχουν στοιχίσει τα ατομικά λάθη, έχουμε πέντε μέρες για την ΑΕΚ»

Πάντα ένα αρνητικό αποτέλεσμα αφήνει πικρή γεύση. Ειδικά όταν αυτό συνοδεύεται από μια καλή εμφάνιση. Ο Ολυμπιακός έπαιξε στα ίσα την Μπάγερν, αλλά το τελικό 2-3 αφήνει μια θλίψη στους ερυθρόλευκους, κατά τον Πέδρο Μαρτίνς.

Μαρτίνς: «Μας έχουν στοιχίσει τα ατομικά λάθη, έχουμε πέντε μέρες για την ΑΕΚ»

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ

Μία ήττα για τον Ολυμπιακό, αλλά με πολύ καλή εμφάνιση. Τι είπατε στους παίκτες σας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα;

Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου 2-3: Την κοίταξε στα μάτια, άξιζε κάτι καλύτερο

Όπως πάντα όταν χάνεις δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Ολοι στα αποδυτήρια ήταν απογoητευμένοι. Σε κανέναν δεν αρέσει η ήττα και όταν δέχεσαι τρία γκολ. Παίζαμε με την Μπάγερν που στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη. Γνωρίζαμε ότι όταν χάνει μπορεί να γίνει πολύ δυνατή. Προηγηθήκαμε, αλλά μετά ήταν καλύτερη. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ πιο δυνατοί, μπορεί να δεχτήκαμε δύο γκολ, αλλά ως το τέλος κυνηγήσαμε την ισοφάριση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, ήταν μία υπέροχη βραδιά, αλλά είμαστε λυπημένοι από το αποτέλεσμα. Παρά την κούραση που είχαμε διεκδικήσαμε ως το τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ολυμπιακός - Μπάγερν 2-3: Τούρμπο Τσιμίκας, Γκιγιέρμε και Ποντένσε!

Είδαμε έναν ανταγωνιστικό Ολυμπιακό, μέχρι το τελευταίο λεπτό διεκδικούσε κάτι από το παιχνίδι. Μένει μία πικρή γεύση; Πιστεύετε ότι άξιζε την ισοπαλία η ομάδα σας;

Πραγματικά ήμασταν ανταγωνιστικοί ξεκαθαρίζοντας την εικόνα στα δύο ημίχρονα. Στο πρώτο μέρος η αξία του αντιπάλου φάνηκε ξεκάθαρα. Στο δεύτερο μέρος εμείς ήμασταν πολύ πιο κοντά στο γκολ. Ο αντίπαλος όμως έχει τεράστια αξία. Είμαστε λυπημένοι όλοι, μας μένει μία θλίψη. Με βάση την εικόνα θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι βαθμολογικά. Οι παίκτες έχουν καταφέρει να υπάρχει αυτή η αίσθηση. Εχουν καταφέρει να προσφέρουν όμορφες βραδιές στον Ολυμπιακό και με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουμε.

Ουραγός αλλά όχι καταδικασμένος ο Ολυμπιακός (βαθμολογία)

Έχοντας φτάσει στα μισά της διαδρομής, παρότι έχετε κερδίσει τις εντυπώσεις, έχετε μόλις έναν βαθμό συγκομιδή. Θεωρείτε ότι κάποια στιγμιαία λάθη έχουν κοστίσει στον Ολυμπιακό ή είναι κάτι άλλο;

Ναι. Όταν δέχεσαι τρία γκολ από στημένες φάσεις δείχνει ότι γίνονται λάθη. Δεν πρέπει να γίνονται λάθη σε τέτοιο επίπεδο. Ξέρουμε ποιοι ήταν τα φαβορί για να περάσουν. Εμείς περιμέναμε να διεκδικήσουμε κάποιους βαθμούς. Ξεκάθαρος στόχος μας ήταν να συνεχίσουμε βέβαια στην Ευρώπη. Δυστυχώς κάποια ατομικά λάθη μας έχουν στερήσει τη συγκομιδή κάποιων βαθμών. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε τον στόχο μας και να κυνηγάμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Επειδή ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ και οι παίκτες σας κατανάλωσαν αρκετές δυνάμεις. Έχετε σκεφτεί να φρεσκάρετε την ενδεκάδα;

Έχουμε πέντε μέρες μπροστά μας για να αποκατασταθούμε.Όλοι είναι πανέτοιμοι γιατί θα έχουμε χρόνο. Έχουμε πολύ χρόνο για να είναι όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι με την ΑΕΚ.